Kamers Luxury MariotySplit - Regio Split

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

In een rustig deel van het stadscentrum, aan de rand van het voetgangersgebied, 5 moderne, onlangs gerenoveerde luxe kamers met elk een eigen badkamer (föhn, badkameraccessoires - type hotelkamer) op de 1e verdieping van het gebouw. De kamers zijn volledig voorzien van airconditioning, smart-tv, minibar, kluis, USB, LAN, supersnelle wifi, ingericht en uitgerust om u tijdens uw verblijf maximaal comfort te bieden. (Kamers zijn zonder keuken). De bedden hebben een afmeting van 2,05 x 1,8 meter. De huurder besteedt bijzondere aandacht aan de hygiëne en netheid van de kamers. De afstand tot de Riva bedraagt 400 meter en tot het Paleis van Diocletianus en de Sint-Duja-kathedraal 350 meter. Riva is de belangrijkste boulevard en plek voor ontspanning in Split, met veel koffiebars, koffiekamers, pubs, tavernes, clubs, restaurants en vele culturele evenementen, die allemaal voetgangersgebieden zijn. De afstand tot het beroemde stadsstrand "Bačvice" bedraagt 1000 meter. "Luxe kamers MARIOTY" liggen in de directe nabijheid van alle belangrijke noodzakelijke voorzieningen, en in een rustige en stille straat zonder drukte en lawaai aan de rand van het voetgangersgebied

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij reservering dient u 30% van het volledige bedrag vooraf op de bankrekening te storten en de rest bij aankomst. De reservering is pas geldig na zichtbare vooruitbetaling. Reserveringsaanvragen worden per e-mail ontvangen. Voor alle overige informatie kunt u contact met mij opnemen. De ideale aankomsttijd is van 15.00 tot 21.00 uur en het vertrek is van 08.00 tot 10.00 uur, ook mogelijk in overleg. In het weekend, van 01.10.-31.05, prijs € 150/nacht. Huisdieren zijn niet toegestaan. Feesten en vieringen zijn verboden. De prijs voor minder dan 3 nachten wordt met 50% verhoogd. Eindschoonmaak € 40. € 200 borg bij aankomst bij schade aan de inventaris, welke borg bij vertrek na inspectie wordt gerestitueerd als er geen schade is geconstateerd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Bij annulering van de accommodatiereservering tot 15 dagen voor aankomst wordt 50% van het bedrag terugbetaald, met uitzondering van de eerste overnachting en bankkosten, of wordt er een nieuwe accommodatiedatum afgesproken afhankelijk van de beschikbaarheid/reserveringen van de accommodatie. .
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 1 km
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 600 m
  • Treinstation: 500 m
  • Vliegveld: 15 km
  • Haven: 1.6 km
  • Sportactiviteiten: 700 m
  • Discotheek: 400 m
  • Casino: 400 m
  • Nationaal Park: 60 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Onafhankelijke toegang tot de kamers is mogelijk met behulp van slimme sloten. Er is openbare parkeergelegenheid op 200 meter van de kamers. Een paar minuten lopen van de veerhaven, de trein, het centrale busstation en op 10-12 minuten loopafstand van het ULTRA EUROPE MUSIC FESTIVAL-stadion.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Kamers Luxury Marioty
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 17 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
New york city,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Mei 2023
Geweldig verblijf, precies wat ik wilde/nodig had

Lucas was fantastisch en behulpzaam, het water was warm en de kamer was stijlvol en schoon. Mooie locatie ook! Airco was geweldig

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Maribor ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Mei 2023
Veel plezier in Split

De kamer is prachtig ontworpen, heeft alles wat je nodig hebt, een enorm tweepersoonsbed dat heel, heel comfortabel is, smart-tv, espressomachine, snelle wifi, mooie badkamer met toiletartikelen, föhn. De kamer bevindt zich in een rustige en veilige straat zonder lawaai, op slechts een paar minuten lopen van het centrum van de oude stad, het paleis van Diocletianus, de belangrijkste kustpromenade, restaurants en ander amusement. Als ik weer naar Split kom, zal ik hier blijven.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Sarajevo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, April 2023
Splitsen

Geweldige meivakantie in Split. Slechts 3-4 minuten lopen naar het centrum van de oude stad, restaurants en uitgaanscentrum. De accommodatie is fantastisch, zoals een hotelkamer, ruim, groot bed, tv, snelle wifi, kluis voor documenten, grote badkamer. Nieuw meubilair, alles vlekkeloos schoon.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Mladen Giljanović Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben een persoon die van mensen houdt. Welkom!

De advertentie Kamers Luxury Marioty heeft 20960 keer bekeken sinds 15.06.2021.