Appartement Brain HolidaysSrima - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement Brain Holidays is gelegen op 65 m2 en bestaat uit twee slaapkamers, badkamer met toilet, apart toilet, keuken, eetkamer met woonkamer en balkon, gelegen op slechts 2 minuten lopen van het kiezelstrand en 20 minuut lopen van het centrum van Vodice, een promenade aan zee. Als u echt op uw vakantie wilt uitrusten, is Srima de juiste keuze voor een ideale vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Check out 10:00 uur, check in 14: 00h - 22: 00h Vooruitbetaling 25% van de totale prijs (voor boekingsbevestiging), de rest van de prijs wordt contant betaald bij aankomst in het appartement.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1.6 km
  • Apotheek: 1.6 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.8 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Haven: 1.2 km
  • Discotheek: 2 km
  • Casino: 1.1 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief: parkeren, gratis internet, eindschoonmaak, beddengoed en handdoeken, airconditioning, toeristenbelasting, gebruik van de grill. Langs het strand / de promenade kunt u enkele van de vele restaurants, café-bars, winkels, een kiosk met kranten en een kiosk met ijs bezoeken. Ook in het centrum is een speeltuin voor kinderen, sportveld, boccia ... Mogelijkheid om een boot te huren evenals organisatie van excursies -150 m, Taxiboot - 150 m, NP Krka - 28 km, NP Kornati - 30 km, NP Paklenica - 98 km, Fun Park Mirnovec - 30 km
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Brain Holidays
Opmerkingen
Erg goed 4/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Merano,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Januari 1970
Perfecte Dalmatische vakantie in Srima!

Het appartement was ruim met een modern interieur. We vonden veel kleine details die ons verblijf boven verwachting en aangenaam maakten, en we waren aangenaam verrast met een welkomstpakket van onze gastheer. Naast de twee slaapkamers heeft het appartement ook een ruime woonkamer met een eethoek, evenals een balkon dat perfect is voor onze ochtendkoffie en 's middags zonnebaden. Onze gastheer was erg aardig, beschikbaar voor ons op elk moment van de dag en enthousiast om te helpen. Het strand is erg mooi en op slechts 2 minuten lopen van het appartement. We hebben echt genoten van onze vakantie in Srima en we zijn van plan terug te komen en deze mooie ervaring opnieuw te bezoeken en ditzelfde appartement volgend jaar te reserveren. Bedankt voor je gastvrijheid!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Birmingham,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, September 2021
Een geweldig appartement op een geweldige locatie

Ik ben een regelmatige bezoeker van Kroatië, het is zo'n prachtig land dat het moeilijk is om ergens anders heen te gaan. Dit was echter mijn eerste keer dat ik dit appartement gebruikte en ik werd niet teleurgesteld. De locatie is perfect, je hebt geen auto nodig omdat het strand verderop in de straat ligt. Het appartement is erg mooi, schoon en ruim. Het is volledig ingericht met alle benodigde apparatuur. De bedden waren comfortabel en voor gezinnen met kinderen is het 2e toilet een bonus. De gastheer is zeer behulpzaam en vriendelijk en zal er alles aan doen om te helpen. We brachten hier een aangename 10 dagen door.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Gdansk,
Tevreden (2/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2021
Ik hoop dat het incidenteel was, maar dit appartement werkte niet voor ons

Ik kreeg te horen dat beide toiletten bij mijn aankomst kapot waren, ondanks de inspanningen van de eigenaar om dit zo snel mogelijk te repareren, duurde het 7 dagen om ze te repareren. Beneden was een vervangend toilet voorzien (voor exclusief gebruik), maar ik moet het appartement nog een week open laten zodat het toilet gerepareerd kan worden. Bovendien druppelde AC water, dit was binnen een dag provisorisch verholpen, maar toch bleef het druppelende water de hele nacht storend. Internet is erg slecht, erg traag tijdens het werken, blijft de hele tijd los. Standaard kan beter, douchedeuren hebben de neiging om vast te zitten, balkondeuren zijn moeilijk te sluiten. Aan de positieve kant appartement is inderdaad dicht bij het strand. En gratis rakija was uitstekend? Over het algemeen genoten we nog steeds van de vakantie, maar die problemen lieten onaangename herinneringen achter.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Onvoorziene situatie

Ik ben erg blij om te horen dat je genoten hebt van je vakantie en onze uitstekende Rakija, zoals je zei, ondanks kleine problemen die je in je commentaar hebt genoemd. Tijdens onze 15 jaar waarin we met succes meer dan 200 gasten uit verschillende landen hebben ontvangen, gebeurde er een ongemakkelijke situatie als deze. We zijn altijd bereid om naar onze gasten te luisteren, we waarderen hun feedback, goed of niet goed. Dankzij dat zijn velen van hen nu onze zeer tevreden terugkerende gasten. We blijven comfortabele, betaalbare en schone accommodatie bieden aan mensen van goede wil, die graag willen ontspannen en genieten van een bezoek aan Srima.

Antonio Tepić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom bij Brain Holidays, ik hoop dat je geniet van je vakantie.

De advertentie Appartement Brain Holidays heeft 20993 keer bekeken sinds 10.04.2019.