Vakantiehuis BeliStarigrad Paklenica - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Vakantiehuis Beli ligt in het deel van de Starigrad Paklenica Riviera - Tribanj, Običaj 33. Het ligt op 15 minuten rijden van Starigrad en het Paklenica Nationaal Park, een beroemd natuurverschijnsel en bergsportcentrum. Wij bieden 2 modern ingerichte tweekamerappartementen aan van 65 m2. De appartementen zijn voorzien van airconditioning, Wi-Fi, satelliet-tv, grote terrassen met een prachtig uitzicht op de zee en het eiland Pag. Het huis heeft een grote omheinde tuin met een barbecue en een beveiligde parkeerplaats voor uw auto's. Er is een betonnen strand in de baai, op 20 meter van het huis. In Tribnje en omgeving zijn er goed gesorteerde winkels, kleinere stranden en restaurants die grill- en visgerechten aanbieden, en een divers aanbod in Starigrad, op ongeveer 10 minuten rijden van het huis. Het huis biedt privacy en rust, omdat het alleen in een baai in een natuurlijke, autochtone omgeving ligt en ideaal is voor een familievakantie. De appartementen zijn gescheiden, ze hebben elk een eigen ingang naar de woonruimte!!!! .

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het voorschot voor de reservering bedraagt 20% van de totaalprijs van het arrangement, betaling op de IBAN-transactierekening van de objecteigenaar, de rest wordt contant betaald op de dag van aankomst, of op de rekening vóór aankomst in het appartement. Alle kosten zijn inbegrepen in de prijs van het appartement. De tijd van binnenkomst in het appartement is vanaf 14.00 uur en de tijd van verlaten van het appartement is tot 10.00 uur. De prijs per persoon meer (4+) is 10 euro. Wij accepteren geen huisdieren.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
In het geval dat de gast vanwege ziekte of andere buitengewone omstandigheden niet kan komen, betalen wij 50% van het voorschot terug
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 13 km
  • winkel: 2 km
  • Restaurant: 600 m
  • Dokter: 13 km
  • Apotheek: 13 km
  • Bank: 13 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 14 km
  • Busstation: 13 km
  • Vliegveld: 400 km
  • Haven: 40 km
  • Sportactiviteiten: 2 km
  • Discotheek: 13 km
  • Nationaal Park: 13 km
Soort strand
Zand, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Naast het verplichte welkomstdrankje doen wij ons best om uw verblijf in ons huis en de omgeving zo prettig en aangenaam mogelijk te maken.Er zijn twee stranden in de buurt waar u een boot kunt huren. Toeristische attracties: bezoek het natuurfenomeen Paklenica Nationaal Park in Starigrad, Mirila op Ljubotić, bezoek Krka Nationaal Park in Skradin, bezoek Kornati Nationaal Park per toeristenboot vanuit Zadar, bezoek het berggebied van Baška Oštarija op Velebit, bezoek Plitvice Meren Nationaal Park. ..
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Beli
Opmerkingen
Erg goed 4/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
,
Erg goed (4/5) Verbleven in Vakantiehuis Beli, Januari 1970
Super!

We brachten vier dagen in Beli. Leg aan de zijlijn van de stad. Kalm en rustig direct aan zee. Erg cool eigenaren (groeten voor Darko, Ana, Barbara en mevrouw Mama). Als iemand op zoek is naar rust om te ontspannen is er voor te zorgen dat hij het leuk vindt.

Ik zou dit aanbevelen aan : Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
lieve

Bedankt voor de mooie beoordeling, Maciej. Ik hoop dat je een goede tijd en de rest van zijn vakantie. Groeten aan de hele familie, vooral tati.Nadam dat we een aantal andere jaren zullen zien, mensen zoals u bent altijd van harte welkom in ons huis.

Nikola Vukić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

FAMILIE VAKANTIEHUIS. Eigenaar Nikola Vukić. Contactpersonen: vrouw Mirjana +385 98 192 7578. Dochter Ana + 385 98 137 42 44 - Engelse taal, communicatie en gastvrije toeristen. Gelieve te communiceren via e-mail, sms. Wij wensen u een aangenaam verblijf

De advertentie Vakantiehuis Beli heeft 36073 keer bekeken sinds 06.03.2016.