Vakantiehuis MStarigrad Paklenica - De regio van Zadar

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Starigrad Paklenica en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Het appartement in het "Kleine huis aan zee" bevindt zich in Kozjača - de Paklenica Riviera, op ongeveer 10 km van Starigrad Paklenica. De faciliteit is omgeven door pijnbomen, eerste rij aan zee, met een eigen strand op een steenworp afstand van het ruime terras. Nabijheid van het Paklenica Nationaal Park, lange wandelpaden in het Velebit Natuurpark, raften op de Zrmanja rivier, Paklenica Riviera fietspaden, een grote keuze aan restaurants met Dalmatische keuken, zijn slechts enkele van de redenen voor een ideale gezinsvakantie. De stad Zadar - een toonaangevend toeristisch centrum vol historische en culturele bezienswaardigheden - ligt op ongeveer 45 km afstand. Het appartement is bedoeld voor een comfortabel verblijf van 2 + 4 personen (60 m*2). Naast een slaapkamer (tweepersoonsbed), een ruime woonkamer met 2 bedden, heeft het appartement een goed uitgeruste keuken en een groot terras met een perfect uitzicht op het Velebit-kanaal (20m*2). Naast het terras staat uw eigen barbecue tot uw beschikking. Een reeks trappen leidt naar het eigen strand direct aan zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aanbetaling voor reservering is 20% van de totale prijs van de accommodatie. Betaling op de IBAN-rekening van de faciliteitseigenaar. De rest wordt contant betaald op de dag van aankomst of op de rekening voor aankomst. De tijd van binnenkomst in het appartement is vanaf 14.00 uur en de tijd van vertrek is tot 10.00 uur 's ochtends.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 7 km
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 7 km
  • Apotheek: 7 km
  • Postkantoor: 7 km
  • Tankstation: 7 km
  • Nationaal Park: 8 km
Soort strand
Beton,
Extra faciliteiten
Samen met het verplichte welkomstdrankje en fruit doen we ons best om uw verblijf onvergetelijk te maken. Onder de toeristische attracties belichten we het Paklenica National Park - de canyons van Velika en Mala Paklenica, met meer dan 150 km geprepareerde wandelpaden en een klimgebied met bijna 400 klimroutes van verschillende moeilijkheidsgraden en lengtes. De ondergrondse karst is rijk aan prachtige grotten, waarvan er drie in de directe omgeving kunnen worden bezocht: Manita peć, Modrić-grot en Cerovačke pećine. Voor fietsliefhebbers heeft de nabije omgeving ongeveer 40 km aan mountainbikeroutes die door een karakteristiek landschap leiden dat afwisselt tussen zee- en berglandschappen en aantrekkelijke historische en natuurlijke locaties raakt. Terwijl u geniet van de kristalheldere zee, kunt u uw vakantie verrijken door te raften of te kanoën op de rivier de Zrmanja.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis M
Matea Zovko
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Vakantiehuis M heeft 3007 keer bekeken sinds 20.01.2023.