Appartementen NakićStobreč - Regio Split

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Stobreč en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Appartementen zijn gelegen weg van Split 7 km 10 minuten rijden, het centrum van Stobreč 1 km, de dichtstbijzijnde dokter 400 m. Er zijn 2 winkelcentra binnen 3-4 kilometer van de accommodatie. Afstand van de zee 5 minuten lopen, van het centrum van de stad 10 minuten lopen. In de buurt van 30 m gratis voetbal-basketbalveld. In het resort is er een grote promenade met de mogelijkheid om rond het zandstrand in de baai te lopen. Buitenkant van het huis, parkeerplaats voorzien van videobewakingssysteem. Elk appartement heeft een eigen keuken, toilet, strijkijzer, haardroger, koffiezetapparaat, magnetron, waterkoker, smart-tv, airconditioning.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling gaat via een buitenlandse valuta-rekening of bij aankomst van een gast in een object Aankomsttijd 14:00 Vertrektijd 11:00 uur. Vooruitbetaling is de prijs van één overnachting Toeristenbelasting is inbegrepen in de prijs.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 70 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 7 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 7 km
  • Treinstation: 7 km
  • Vliegveld: 24 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 1.1 km
  • Discotheek: 2 km
  • Casino: 1 km
  • Nationaal Park: 80 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Nakić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 9 reacties
Kyiv,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, September 2019
Geweldige tijd op een prachtige plek!

We hebben genoten van een uitstekende accommodatie in Apartman Nakic en we zullen het opnieuw kiezen wanneer we terug in Kroatië zijn. Onze gastheren overtroffen onze verwachtingen op alle mogelijke manieren - ze waren ongelooflijk warm, attent en behulpzaam met alles wat we nodig hadden en verder. Het appartement bevindt zich in een gloednieuw huis met alle benodigde moderne apparatuur (inclusief een grill buiten het huis, we hebben het een paar keer gebruikt om vis te koken. Het was heerlijk!), Smaakvol ontwerp en een mooie kleine tuin in de achtertuin. Het ligt op een vredige, rustige plek op slechts 5 minuten lopen van het strand. In de omgeving is er ook een geweldige pizzeria Margharita (piza Domaca is gewoon de beste pizza die we ooit hebben geprobeerd). Je kunt geen betere plek vinden om met kinderen te verblijven. Ik zou deze plek zeker aanraden aan iedereen die rust wil hebben van het lawaai en de haast van steden.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Houten,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Nakić, Juni 2019
Heel mooi appartement voor een nette prijs!

Wij zijn net terug gekomen van een korte reis naar Kroatie. Omdat wij met 2 kleine kinderen reizen (1 van bijna 3 jaar en 1 van 10 maanden) was het vrij lastig om een geschikt appartement te zoeken in de buurt van het strand. Uiteindelijk hebben we een appartement hier gevonden. We werden zeer vriendelijk ontvangen, ook al was het al 22 uur in de avond. Appartement zeer ruim en echt goed schoon. 2 ruime slaapkamers met elk een 2 persoons bed, en in de woonkamer nog een slaapbank. Appartement voorzien van een goede airco en hele goede verduisteringsgordijnen. Prima keuken met kookplaat, ruime vriezer en ruime koelkast en magnetron. Mooie badkamer met douche met goed warm water en voldoende druk! We hadden wel een huurauto maar het appartement ligt echt op loopafstand van het strand. Goede pizzeria op 150 meter vanaf het appartement, ook in het centrum van Stobrec genoeg leuke eetgelegenheden. Het grote voordeel voor ons was dat eigenaar een campingbedje en kinderstoel had voor ons aangezien wij dit niet mee konden nemen in het vliegtuig. Het kleinere appartement hebben wij ook nog even gezien en ook deze was heel schoon en prima voor een klein gezin (1 slaapkamer en in de woonkamer een slaapbank). Als wij ooit weer naar Kroatie gaan komen we zeker weer terug bij de familie Nakic!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Antwoord eigenaar
ANTONIA NAKIC

bedankt voor de mooie woorden voor jou heb ik alleen lovende woorden over zeer goede en culturele gasten Heel aangenaam verrast je me toen ik binnenkwam en zag het appartement weer een keer dankbaar je bent altijd welkom

Cernik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Nakić, Juli 2018
Vakantie aanbeveling

We brachten de eerste keer in Stobrec met de familie Nakić. Het appartement is onlangs gerenoveerd, zeer netjes en voorzien van voorzieningen en apparatuur van haardrogers tot de wasmachine. De gastvrouw is zeer toegankelijk en open en streeft naar zijn gasten. Het appartement ligt binnen handbereik van het strand, zodat u niet lang genoeg hoeft te lopen, vooral als u kleine kinderen heeft. We zouden appartementen Nakić aanbevelen voor de vriendelijkheid en de moeite van de huishoudster en het hele gezin, de mooie appartementen en de stranden, evenals de rustige plek die perfect past bij gezinnen met kinderen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Antonia Nakic

Heel erg bedankt voor een geweldige reactie en je was een geweldige gast .. Je bent altijd welkom .. VELIKI POZDRAV ...

Toon alle beoordelingen
Antonia Nakić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Jonge ambitieuze, communicatieve altijd klaar om al haar gasten te helpen en te dienen.

De advertentie Appartementen Nakić heeft 27304 keer bekeken sinds 26.05.2017.