Appartement AnteaHvar Sućuraj - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement Antea is gelegen op het eiland Hvar in Sucuraj aan de zuidkant van het eiland in de eerste rij naar de zee. Het appartement is één wooneenheid in een woonhuis, wat volledige rust biedt tijdens uw verblijf aangezien u de enige gasten in het gebouw bent. De faciliteit is omgeven door groen en in de directe omgeving is er een kiezel- en rotsstrand van het zonnigste eiland van Kroatië. Het appartement is van alle gemakken voorzien en bestaat uit 2 slaapkamers, badkamer en toilet en woonkamer, eetkamer en keuken. De buitenkant van het appartement biedt voldoende schaduw en een barbecueplek. Het appartement is voorzien van airconditioning, heeft wifi en er is parkeergelegenheid. Het enige wat je hoeft te doen is een handdoek over je schouder te leggen en een paar seconden naar de zee te lopen, en het centrum van de plaats met restaurants en andere voorzieningen ligt op slechts een paar minuten lopen. We zien je graag bij Appartement Antea. Kom echt ontspannen in een klein stadje op Hvar!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Appartement Antea heeft een check-in na 14.00 uur, terwijl de check-out is tot 10.00 uur. Bij het boeken is het noodzakelijk om een onderling overeengekomen bedrag van het voorschot te betalen, terwijl de rest wordt betaald bij aankomst in de faciliteit. Reserveringen worden gemaakt via e-mail of mobiele telefoon. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Appartement Antea biedt de mogelijkheid tot gerechtvaardigde annulering, tot 30 dagen voor aankomst met restitutie van het voorschot.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 200 m
  • Postkantoor: 300 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Antea
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zvonimir Vukojević Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom bij appartementen Zvone. Wij staan tot uw beschikking voor alle informatie en beantwoorden graag al uw vragen. Prettige zoektocht naar je accommodatie tijdens een welverdiende vakantie :)

De advertentie Appartement Antea heeft 9502 keer bekeken sinds 18.05.2022.