Appartement BrezaHvar Sućuraj - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 25 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Hvar Sućuraj en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Appartement te huren in Sucuraj, Hvar. Eén, de enige in de familie huis. Hetzelfde is voorzien van airconditioning met twee airconditioners. Tv, parkeerplaats, barbecue, zijn beschikbaar, evenals een groot overdekt terras dat privacy en rust biedt. Wij bieden het gebruik van de fiets en een kleine boottochten. Het huis is gelegen in een rustige plek, dicht bij het strand. In het centrum is een paar restaurants, bars, postkantoor, supermarkt, markt. Veerverbindingen van Drvenika, de rit duurt 30 minuten en de zomer zijn beurt het rijden zeer vaak. Het appartement heeft drie bedden, met de mogelijkheid van twee bedden in de ruime woonkamer boravku.Znači, apatman een slaapkamer met een ruime woonkamer en een grote overdekte terras van 30 m2. Het huis is omgeven door een tuin, het strand is te voet ongeveer 2 minuten, en de buurt is er nog steeds bezaaid met zand- en kiezelstranden waar u kunt genieten, omdat ze zijn bereikbaar per boot, fiets en lopen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 10 m
  • Apotheek: 10 m
  • Postkantoor: 20 m
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Breza
Nenad Sesardić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Familieman. 50 jaar oud. De vader van drie dochters. Drukke advocaat. Hij houdt van sporten, lekker eten, zee en gezelligheid. Ik hou van de mensen, is het essentieel voor mij om tevreden gasten te hebben en om een ​​goede vakantie door te brengen. Zoals ik heb slechts één appartement. Toerisme is niet mijn beroep, maar een plezier en een beetje extra inkomen.

De advertentie Appartement Breza heeft 2924 keer bekeken sinds 28.02.2015.