Appartement ComoSukošan - De regio van Zadar

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom bij Appartement Como in Sukošan, uw vakantieverblijf op 30 meter van de zee. Ideaal voor watersporters, boei voor het huis. Voor vaartuigen tot ca. 8m (steen op de boei 4-5 t.) De woning ligt in een relatief rustig gedeelte aan het einde van de stad, direct aan zee en er zijn diverse stranden (grind) voor de deur , evenals restaurants, een strandbar en een kleine supermarkt. Het huis is omgeven door een groene tuin met bloemen, olijven en fruitbomen en heeft een Dalmatische charme. Het appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie, of u nu met familie of vrienden bent. Het appartement beschikt over (gratis internet) WiFi, een overdekt buitenterras, SAT TV, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer met douche. En 2 slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed. Het appartement heeft geen uitzicht op zee. Het strand van het huis ligt echter op slechts 30 meter afstand van het appartement en wordt alleen gescheiden door een weg.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Er is een aanbetaling van 25% van het reserveringsbedrag vereist, de rest wordt 6 dagen voor aankomst betaald. Alles van Virman.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De huurder heeft het recht om vóór aanvang van de huurovereenkomst het contract op te zeggen. Bij een dergelijke annulering zal de verhuurder als volgt een schadevergoeding eisen: Als de gast de reservering annuleert, zijn de volgende kosten van toepassing: Als de gast minder dan 90 dagen voor aankomst annuleert, wordt de aanbetaling ingehouden als administratie- en verwerkingskosten. 90-63 dagen vóór de boekingsdatum wordt 50% van de boekingsprijs ingehouden als annuleringskosten. 62-35 dagen vóór de boekingsdatum wordt 70% van de boekingsprijs ingehouden als annuleringskosten. Vanaf 34 dagen voor aankomst wordt 80% van de boekingsprijs ingehouden als annuleringskosten.
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 20 m
  • winkel: 70 m
  • Restaurant: 70 m
  • Dokter: 1.2 km
  • Bank: 1.1 km
  • Postkantoor: 1.1 km
  • Tankstation: 1.2 km
  • Vliegveld: 12 km
  • Haven: 1.4 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Ik betaal alle kosten (Steuer + Tax+ Endreinigung) Boje und Trailer Platz 15€ per dag Ausstattung der Wohnung Inneres WLAN, Bettwenge, SAT-TV, Küche Backofen, Gasherd, Kühlschrank mit Gefrierfach, Mikrowelle, voll ausgestattete Küche, Kaffeemaschine Außenbereich Gartenmöbel, Gasgrill, Terrasse, Garten-/Liegewiese, Parkplatz, 2 Fahrräder stehen allen zur Verfügung, 2 Strandliegen Am Strand heeft een Boje voor Boote mittleler Größe bis ca. 8 m of 3,5 ton (Befestigung an der Boje Betonblock ca. 4-5 tonnen). Anfrage zu Verfäglichkeit, Aufpreis Rauchen nur auf der Terrasse Tiere nach Absprache gegen Aufpreis
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Como
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Daniel Hoeppner
Spreekt:
Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Wij zijn een familiegastgezin. We kijken ernaar uit u als onze gast te mogen verwelkomen. En wij wensen u een aangenaam, ontspannen verblijf in het appartement Como Sukošan.

De advertentie Appartement Como heeft 2886 keer bekeken sinds 13.07.2023.