Appartementen Panorama CapoSukošan - De regio van Zadar

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

***Panorama Capo-appartementen bevinden zich in een rustig deel van Sukošan. Ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum en het strand, evenals met de auto naar Zadar. De wooneenheden bevinden zich op de 2e verdieping en kunnen afzonderlijk worden gebruikt als 3 afzonderlijke appartementen of als een hele verdieping voor 8 personen, afhankelijk van de looptijd. Appartement A2+2 bestaat uit een slaapkamer met een balkon en een toilet aan de oostkant, en aan de zuidwestkant de keuken, woonkamer en een groot terras met een prachtig uitzicht op Sukošan, de zee en de eilanden. Studio+1 is bedoeld voor 3 personen. Het bestaat uit een kamer met 2 bedden, toilet, keuken en een deel van het terras met uitzicht op de zee en de eilanden. De derde is een kleiner studio-appartement met een balkon, bedoeld voor twee personen, georiënteerd op het westen en ideaal voor romantische stelletjes. Als u een rustige familievakantie wilt met recreatie in de natuur en aan zee, zult u zich hier zeker thuis voelen. De gastheer staat tot uw beschikking en is beschikbaar indien nodig. Welkom lieve gasten! 🙂

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De accommodatie is beschikbaar vanaf 13.00 uur op de dag van aankomst tot 10.00 uur op de dag van vertrek. Omwille van de garantie en zekerheid van de afspraakreservering is het noodzakelijk om een voorschot te betalen volgens de overeenkomst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Beste gasten, welkom in ons huishouden. Reis alstublieft gewetensvol. U kunt het betaalde voorschot 15 dagen voor de gereserveerde aankomstdatum annuleren, met 100% restitutie van het voorschot. Bij annulering binnen 15 dagen voor aankomst houden wij het voorschot volledig in.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 800 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 700 m
  • Postkantoor: 700 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 700 m
  • Vliegveld: 5 km
  • Haven: 1.2 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 9 km
  • Casino: 800 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Wij organiseren boottochten voor onze gasten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Panorama Capo
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 9 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Molve,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Fantastisch

Een uitstekende ap voor een geweldige vakantie, de ap heeft alles wat je nodig hebt. Alles schoon en netjes, volledig uitgeruste keuken, wasmachine in de badkamer, tuindouche en grill, grote tv. En het uitzicht vanaf het terras is het mooiste dat je kunt krijgen in Sukošan. Vrede en stilte. Vriendelijke gastheren altijd tot uw dienst, we voelden ons alsof we al vele jaren gasten waren en we kwamen pas voor het eerste jaar. Bedankt Renata en Marin voor alles. We komen weer terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dankjewel Marko 😊

We zijn blij dat uw verblijf bij ons uitstekend was en dat u genoten heeft van onze Sukošan. We hebben alleen maar lovende woorden voor gasten zoals jij, en daarom kijken we uit naar je terugkeer. We zullen ons best doen om uw verblijf bij ons nog beter te maken. Groeten !

Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Januari 1970
Mooie accommodatie en aangename sfeer, vooral het uitzicht op zee

Gewoon alles wat je nodig hebt van de accommodatie voor een aangenaam verblijf aan zee, maar meer dan dat is een prachtig terras met uitzicht op de zee en de omliggende eilanden. Heerlijke natuur en rust, zoals de meeste mensen vakantie wensen. Vriendelijke en gedienstige eigenaren, al met al een positieve en plezierige vakantie en verblijf in dit appartement.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt ️

We zijn blij dat alles naar wens was en dat je tevreden bent met onze accommodatie. We wensen je het allerbeste. Groeten en nogmaals bedankt.

Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2020
De mooiste vakantie!

Zelfs tijdens de pandemie zorgden de gastheren ervoor dat niemand bij ons werd ondergebracht, rekening houdend met de gezondheid en veiligheid van hun gasten, wat ons aangenaam verraste. Alle lof en voor nette accommodatie, van alle gemakken voorzien. We hielden vooral van het terras met een prachtig uitzicht op zee, en we zullen ons dit appartement herinneren dat zich in een rustige wijk van Sukosan bevindt, en aan de andere kant in de buurt van Zadar en Biograd n / m voor een lange tijd! Dank u!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Onze lieverds!

Bedankt voor de beoordeling en geweldige reactie. We zijn blij dat alles in orde was en dat u tevreden bent met de accommodatie. Jullie zijn geweldige gasten geweest en je bent altijd welkom bij ons. Groeten en veel geluk in het huwelijk !!

Toon alle beoordelingen
Marin Birkić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Gegroet! Ik ben Marin en ik woon in een gezinswoning met vrouw Renata en moeder Danica die al een aantal jaar een kamer huurt. De appartementen bevinden zich op de tweede verdieping en bevinden zich op de eerste verdieping. Wij zijn te uwer beschikking te allen tijde ... We heten u van harte welkom en we hopen dat u onze appartementen zult kiezen voor uw vakantie! ☺

De advertentie Appartementen Panorama Capo heeft 69488 keer bekeken sinds 04.05.2017.