Appartementen Villa AmalijaSukošan - De regio van Zadar

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Sukošan en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

De onlangs gerenoveerde, ruime en sfeervolle appartementen op de bovenste verdieping van de familie villa in Sukošan, een klein vissersdorpje 10 km van Zadar. Slechts een paar stappen over de weg scheidt u van de zee, en de appartementen zijn ingericht met nieuwe, high-end apparaten: Liebherr koelkasten, Electrolux ovens en kookplaten, alle benodigde keukengerei en kwaliteit beddengoed en anatomische kussens. Airconditioning, met gratis internet en parkeergelegenheid, en een zonnedouche beschikbaar voor alle gasten. Elk appartement heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een sofa in de woonkamer uitgerust met de juiste matras voor twee. De mogelijkheid van het aansluiten van de appartementen bij een verblijf in de grotere samenleving, prijs op aanvraag.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling door alleen contant geld. Check-in is vanaf 15 uur, check out is tot 11 uur. Voorschot van 20% voor de definitieve boeking.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 500 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Wij bieden de mogelijkheid van overdracht van / naar de luchthaven gratis, de mogelijkheid van het boeken van een professionele rondleiding van Zadar en nationale parken Plitvice Meren en Krka met vervoer. In de omgeving zijn basketbalvelden, zeilschool, het huren van een scooter. Sukosan heeft een ideale locatie voor het verkennen van het centrum van Dalmatië, van het historische en culturele stad Zadar, over nabijgelegen plaatsen als Biograd, Ugljan en Pasman eilanden, nationale parken Paklenica, Plitvice Meren, Krka.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Amalija
Marina Rogoznica Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Spaans,
De advertentie Appartementen Villa Amalija heeft 6079 keer bekeken sinds 07.07.2015.