Appartementen Haus SlavicaRab Supetarska Draga - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rab Supetarska Draga en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Deze prachtig ingerichte huis is gelegen in Supetarska Draga op het eiland Rab. Het huis ligt op ongeveer 8 km afstand van het centrum van Rab, en het strand op slechts een paar meter. Het huis biedt een prachtig uitzicht over de zee en de naburige eilanden. Geniet van een unieke en onvergetelijke zonsondergangen, die zeker voor een lange tijd zal worden herinnerd. In de tuin is een barbecue aan de gasten ter beschikking. Je kunt proberen hun culinaire vaardigheden en op te slaan bijvoorbeeld, een aantal van de heerlijke lokale visspecialiteiten. De eigenaar van het huis gaat hij vissen en zal u voorzien van verse vis en garnalen en nezaostaju en andere zeevruchten zoals krabben, kreeften, inktvis, inktvis en nog veel meer. Parkeren is gelegen achter het huis. Gebruik indien nodig individueel en bakens. Eigenaren verheugen ons op uw bezoek en zal blij zijn als je wat advies waar u uw vakantie door te brengen en naar bezienswaardigheden de moeite waard kan geven!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling is alleen contant, is storting bijgeschreven op de rekening als bewijs van aankomst 30% van de prijs en het is verplicht. De tijd van de toegang tot het appartement 14-00, terwijl het verlaten van het appartement, 10 00 h. Het betalen van het schoonmaken van 25 euro. Bij aankomst betaalt u de rest van uw account. Elke vernietiging van huishoudelijke inventaris wordt betaald. Belastingen zijn inbegrepen. 14 dagen voor de datum van aankomst van de gasten heeft het recht om de reservering zonder kosten (zonder de terugkeer van het voorschot) te annuleren, anders betaalt het volledige bedrag van de reservering.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 10 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 10 km
  • Haven: 4 km
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 10 km
  • Casino: 10 km
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje! vrije tijd Boottochten, Mini golf, Paragliding, Fietsen, Zwemmen, Zeilen, Surfen, Shoppen, Bezichtiging, Zeeduiken, Tennis, wandelen, skiën. Naast het huren van appartementen, al jaren we doen en op zee vissen (vangen vis, garnalen, inktvis, inktvissen, krabben, kreeften, octopus, mosselen), en vaak haar en haar gasten om irritante mediterrane leven te voelen! Als u wilt genieten van de schoonheid van het eiland, raden we u een boot huren en beginnen met het verkennen van de vele baaien die niet toegankelijk zijn voor het land. Wij bieden u een korting van 5% op de boot huren! Verhuur is beschikbaar in Lopar en Supetarska Draga.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Haus Slavica
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Neunkirchen am Potzberg ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Juli 2021
Appartementenhuis Slavica Dumic Supetarska Draga Kroatië eiland Rab

Zeer mooi appartement en eiland. Veel restaurants liggen op loopafstand en de zee ligt op ongeveer 10 meter afstand. Er is een klein privéstrand achter het huis, waar u gebruik van kunt maken. Sterk aanbevolen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Slavica Dumic Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom bij onze lieve gasten! Wij spreken Duits, Engels en Italiaans, en als u ons appartement boekt, verwelkomen wij u een welkomstdrankje!

De advertentie Appartementen Haus Slavica heeft 7592 keer bekeken sinds 10.02.2016.