Appartement OliveBrač Sutivan - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Brač Sutivan en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het nieuwe en modern ingerichte appartement is gelegen in Sutivan, een klein stadje op Brač, met een oppervlakte van 67m2.Het ligt op 7 minuten lopen van het strand en het centrum van de stad.Dit appartement heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed , een grote woonkamer met 2 uitklapbedden (van prostoria) voor 4 personen, een moderne keuken met eethoek en een badkamer.Het appartement beschikt over 2 airco's, wifi, tv en een schotelantenne met 116 zenders Het appartement heeft 2 terrassen, het voorterras is uitgerust met ligstoelen om te zonnebaden, terwijl het hoofdterras is uitgerust met een buitendouche, barbecue en tuinmeubelen voor 6 personen en een overdekt terras met een totale oppervlakte van 65m2.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering vooruitbetaling 30% van de totale prijs en de rest op de rekening bij aankomst in het appartement. De huisregel is aankomst na 14.00 uur en het vertrek van de gast is tot 10.00 uur 's ochtends, om het appartement schoon te maken voor de komst van een andere gast. Respect en naleving van de huisregels. Toeristenbelasting is inbegrepen bij de prijs.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 400 m
  • Haven: 400 m
  • Sportactiviteiten: 500 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Bij de verhuur van de accommodatie bieden wij een welkomstdrankje en vers fruit en korte instructies over de inboedel. In de buurt van de plaats, op 5 minuten van het centrum, bevindt zich een natuurpark met diverse sportactiviteiten, een bezoek aan een taverne en het bekijken van huisdieren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Olive
Mario Šušić
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Hongaars,
Meer informatie over de verhuurder

Geachte heer/mevrouw, Ik wens uit de grond van mijn hart dat uw jaarlijkse vakantie in ons familieappartement Maslina met uw gezin zo ontspannen en gezond mogelijk zal zijn en dat u zult genieten van een heerlijke zomer op het eiland Brač met veel zon , jouw gastheer.

De advertentie Appartement Olive heeft 5840 keer bekeken sinds 20.03.2023.