Appartement SeaviewBrač Sutivan - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartement is gelegen op de tweede rij van de zee in een rustige buurt van Sutivan. Het heeft 3 slaapkamers, een woonkamer, een keuken, een badkamer en een groot terras met uitzicht op zee. Het is uitgerust met airconditioning, internet, tv, apparatuur voor een verblijf op het terras. Dit comfortabele appartement, dat een fijne sfeer uitstraalt, ligt op slechts 2 minuten afstand van een prachtig strand met een populair café. Een gemakkelijke wandeling van 10 minuten brengt u naar het centrum van de stad, waar u cafés, winkels, restaurants, een bioscoop, een zomerpodium, een kliniek, een apotheek, een bibliotheek, een postkantoor en andere voorzieningen vindt. Er is gratis parkeergelegenheid op 150 m van het appartement, hoewel het altijd mogelijk is om in de straat voor het huis te parkeren.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Na het boeken van de accommodatie is het noodzakelijk om een aanbetaling van 25% van de totale prijs te betalen. De ideale tijd voor aankomst en vertrek is voor 12.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 600 m
  • Apotheek: 600 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 600 m
  • Treinstation: 10 km
  • Vliegveld: 10 km
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 800 m
  • Casino: 7 km
  • Nationaal Park: 1.5 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
U zult zich uw zomer in Sutivan herinneren vanwege de prachtige stranden, dennenbossen, olijfbomen en wijngaarden. Op deze pittoreske plek staan cafés, restaurants en winkels tot uw beschikking. U zult genieten van traditionele festivals, culturele evenementen, evenals een rijk aanbod aan excursies rond het eiland en nabijgelegen plaatsen. Niet ver weg is een pretpark dat entertainment biedt voor de jongsten, en verborgen stranden bieden romantiek voor geliefden. Een bekend fietspad leidt door Sutivan naar andere interessante plaatsen op Brač. Het eiland Brač is bereikbaar met het vliegtuig en de bus vanuit Zagreb of met de veerboot en catamaran vanuit Split. Een directe catamaranlijn verbindt Split en Sutivan 2 keer per dag en de rit duurt 20 minuten, terwijl de veerboot elk uur vaart en de rit Split - Supetra 45 minuten duurt. Sutivan ligt 7 km ten westen van Supetar.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Seaview
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sarajevo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2020
Een echte vakantie

Het appartement is comfortabel en groot genoeg voor het hele gezin. Het heeft drie slaapkamers, een ruime woonkamer en een groot terras met prachtig uitzicht op zee. Het dichtstbijzijnde strand en een café liggen op slechts 2 minuten lopen. Het heeft alles wat u nodig heeft voor een kwaliteitsvakantie. De eigenaar van het appartement is erg vriendelijk en prettig. Absoluut een aanbeveling, en ik kom zeker terug.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Hódmezővásárhely,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Oktober 2019
Familie ontsnapping

We hebben een bezoek aan dit appartement in allerlei formaties: in het begin als een paar, later als een klein gezin met één kind, ook met vrienden, en als een gezin met twee kinderen en een grootmoeder die ons hielp met de kinderen, in alle vier seizoenen. Alle formaties zijn heel goed gelukt, omdat het appartement groot is (3 slaapkamers), een groot terras heeft met een prachtig uitzicht op zee, een mooie en uitgeruste keuken, een badkamer, een eetruimte en vooral is het heel, heel dicht bij de zee en naar de restaurants! Ik beveel deze plek met plezier aan en ik stel voor dat je Bisera op elk moment van het jaar bezoekt ... Ik beloof je dat je niet teleurgesteld zult zijn!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Mooie recensie

Beste Margit, Heel erg bedankt voor je vriendelijke recensie. We zijn erg blij dat je dit najaar van een heerlijke Indische zomer kunt genieten en we kijken ernaar uit je deze zomer weer te zien. Vriendelijke groeten aan alle andere leden van je familie, toegewijde Sutivan-fans. Beste, Bisera

MARIBOR,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, April 2016
Marjana Skornik, Maribor

Dit is mijn favoriet, het is perfect voor koppels als voor gezin met jonge kinderen (grote terras is perfect voor kinderen!). Ik ben een terugkerende regelmatig voor meerdere jaren, omdat het mij uitkomt, dicht bij de zee, een plek zonder al te veel drukte, kunt u kiezen een strand van uw eigen beweging, want het is verkrijgbaar in verschillende opties en het is op loopafstand. Brac is echt een prachtig eiland met een rijke traditie, niet om voedsel te noemen en te drinken op de vele tavernes. Ms. Biserka is een vriendelijke gastheer. Want ik hou niet van drukte vakanties, vakantie voordelen buiten het seizoen een keer eerder het seizoen, de tweede keer na. Ik weet niet wanneer het beter is, elk deel van de zomer heeft zijn eigen charme. Persoonlijk ben ik meer geneigd september, als de beschikbare overvloed aan fruit van alle soorten, langs vakanties hebben verschillende massa's toeristen, is alles vertraagt, en de zee is prachtig warm. Maar niets ernstigs, als de dagen zijn aanmerkelijk korter. We grazen, rust, maar ook voor mijn vlucht te beantwoorden. Zolang mijn gezondheid dat toelaat, zal ik altijd blij om terug te keren. Deze hoek ik van harte aanbevelen aan iedereen die genieten van de schoonheid van de Dalmatische eilanden.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Bisera Plančić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartement Seaview heeft 60043 keer bekeken sinds 14.02.2014.