Appartement RelaxSveti Filip i Jakov - De regio van Zadar

prijs vanaf € 42 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartment Relax is een mooi ingericht appartement met airconditioning, gelegen in een privéhuis van de familie Barbaroša in het prachtige Sv. Filips I Jacobus. Het is goed uitgerust en heeft een groot terras. De prijs van het verblijf is inclusief beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak, toeristenbelasting, wifi en parkeren. De entree van het appartement is gescheiden van de tuin. Het huis ligt in een rustig deel van de stad, weg van de weg, op 10 minuten lopen langs het strand naar het centrum. Er is een weg die via een olijfgaard naar het strand leidt, op 2 minuten lopen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het bevestigen van de reservering is een aanbetaling van 30% vereist en de rest van het bedrag wordt op de dag van aankomst contant of via internetbankieren betaald. Inchecken kan vanaf 13.00 uur en uitchecken tot 10.00 uur. Transfer van de luchthaven Zadar (22 km) / Split (112 km) naar het appartement is mogelijk tegen een toeslag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Zoals overeengekomen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 200 m
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 35 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 80 m
  • Discotheek: 2 km
  • Casino: 2 km
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Op het strand kunt u suppen, kajakken of waterfietsen, volleyballen, basketballen of badmintonnen of een boot huren en in 15 minuten rijden kunt u alleen zwemmen op het eilandje Babac, dat aan de overkant van het dorp ligt. Als u de lokale keuken wilt proberen, ligt het restaurant op slechts 50 meter van de app. Op 200 m afstand kunt u genieten van een zeilschool en diverse boottochten boeken. U kunt ook raften op Zrmanja (60 km), fietsen op gemarkeerde paden in het dorp zelf, wandelen in het Paklenica Nationaal Park (70 km), een bezoek brengen aan het Kornati Nationaal Park (15 km), het Krka Nationaal Park (70 km) , het natuurpark Vrana Lake, waar u kunt paardrijden (12 km), Aqualand bij Pakoštan (8 km), de historische steden Zadar (29 km), Šibenik (50 km) of Split (130 km).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Relax
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 9 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juli 2022
Een beoordeling

We brachten een heerlijke zomervakantie door in dit appartement. Zeer aangenaam en schoon appartement met een groot terras. In de tuin is er een barbecue die beschikbaar is voor de gasten. De eigenaar is erg aardig, aardig en klaar om te helpen in elke situatie. Plein dichtbij. Alle aanbevelingen

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dankbetuiging

Dankjewel lieve Danijela :)

Kutina,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juli 2022
Een echte vakantie

Prachtig ingericht en zeer schoon appartement. Uiterst vriendelijke gastheren. Het strand met alle benodigde faciliteiten is vlakbij. Tot volgend jaar.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dankbetuiging

Beste Olivera, Bedankt voor je leuke reactie. Tot volgend jaar. Vele groeten

Brdovec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juni 2022
Een heerlijk begin van de zomer

Met smaak ingericht, goed onderhouden, schoon. De eigenaar is buitengewoon aardig. We zijn enthousiast over het verblijf. Ik adviseer voor twee personen (met de mogelijkheid van een huisdier). Het is klein maar lief in elk detail.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Jelena Vukoja Barbaroša Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo, wij zijn de familie Barbaroš. Wij heten u van harte welkom en nodigen u uit om uw vakantie door te brengen in ons appartement, dat zich in de rustige omgeving van ons privéhuis bevindt. Zwemmen in de heldere zee, relaxen op het strand met een drankje, en dat alles op een afstand van ca. 80 m van de app. We wachten op je!

De advertentie Appartement Relax heeft 55716 keer bekeken sinds 04.03.2017.