Appartementen Domina De CarmelSveti Filip i Jakov - De regio van Zadar

prijs vanaf € 55 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Sveti Filip i Jakov en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Het appartement is gelegen in het hart van Turanj. Het strand zelf ligt op 1 minuut lopen. Niet ver van het gebouw is er ook een sportveld/speeltuin, winkels, restaurants, tavernes, cafés, snack- en ijsbars.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Appartementreservering wordt bevestigd door betaling op de rekening van 30% van de totale prijs en de rest van het bedrag bij aankomst. U overhandigt direct bij aankomst een geldige identiteitskaart/paspoort aan de gastheer om zich in te schrijven bij het VVV-kantoor. Hetzelfde wordt bij binnenkomst geretourneerd. Accommodatie is beschikbaar vanaf 14.00 uur op de dag van aankomst en tot 10.00 uur op de dag van vertrek. Elk volgend verblijf na 10.00 uur leidt tot 1 extra nacht tegen betaling.In geval van niet-naleving van de huisregels heeft de gastheer het recht om de verdere levering van de service aan de gast te annuleren.In elke faciliteit - 1 extra bed is beschikbaar - met een toeslag van 10 euro per nacht Het is niet toegestaan om andere gasten in de faciliteit te brengen zonder toestemming van de gastheer. Let op: Bij een verblijf korter dan 4 nachten wordt de accommodatieprijs verhoogd met 30%.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Bij annulering vindt geen restitutie van het voorschot plaats
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 4 km
  • Treinstation: 4 km
  • Sportactiviteiten: 80 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Een grillhuis en wifi zijn gratis beschikbaar voor gasten. Voor een zorgeloze vakantie is er ook een overdekt prieel met een tafel en een bank voor ontspannende momenten. Het appartement is uitgerust met flatscreen tv-schermen in elke kamer, airconditioning en een volledig uitgeruste keuken. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van de privéparkeerplaats binnen de faciliteit.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Domina De Carmel
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 9 reacties
Polska,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Domina De Carmel, Juni 2022
Fantastisch appartement

Ik beveel Domina de Carmel Apartments ten zeerste aan. Het appartement is groot en ruim (het is zeker groter dan op de foto's) Perfect voor gezinnen met kinderen. Gasten kunnen gebruik maken van de grote tuin, barbecue, trampoline. Het appartement ligt zeer dicht bij de zee, alles is binnen handbereik, winkels en restaurants. De gastheren zijn erg aardig, indien nodig bieden ze advies en hulp. Ze bieden echter maximale privacy en rust om uw droomvakantie in een heerlijke sfeer door te brengen. Ik raad het aan omdat het echt de moeite waard is. Groeten aan de gastheren, Andrzej met familie

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Šentjernej,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Domina De Carmel, Juli 2022
Commentaar

Volledig uitgerust, groot, goed onderhouden appartement op een rustige locatie. Tuin in de schaduw, veel ruimte om te spelen. Geweldige gastheer. Strand, winkel, bakker, bars, alles binnen handbereik. Zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Wij komen zeker nog een keer terug

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Prestranek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2020
Perfect!

Functioneel appartement met alle benodigde apparatuur. Kleine details en kleine attenties van de gastheren maakten ons verblijf perfect (bijv. Koude dranken en vers fruit, wat erg leuk was na een lange reis). Ideaal voor stellen en gezinnen, de moderne slaapkamer heeft voldoende ruimte voor babybedjes en speelgoed. We raden iedereen aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Đurđica Mikac Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

We delen dezelfde reisvreugde, ik zal je gastheer zijn

De advertentie Appartementen Domina De Carmel heeft 30411 keer bekeken sinds 04.07.2019.