Appartementen JurcevicSveti Filip i Jakov - De regio van Zadar

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

De gehele bovenverdieping van een gezinswoning is te huur, met internet, airconditioning, tv, twee slaapkamers met badkamer, woonkamer met keuken en terras, parkeerplaats, grill, bushalte voor het huis in het centrum van Filip i Jakov, 250m lopen naar het strand, 100m naar winkels, restaurants, apotheek, winkelcentrum 500m. Het strand is zanderig, een deel fijn zand, gratis, er zijn verschillende activiteiten voor jongeren en kinderen en restaurants. Uitgaan: wandelen langs de zee, muziek in restaurants of aan de waterkant, voor kinderen het pretpark en treintje "Tomica i friends", 3 km Biograd na Moru nog leuker of 26 km Zadar. Vanuit de stad Filip i Jakov is er de mogelijkheid om een dagtrip te maken naar de Kornati-eilanden, de Krka-watervallen, het Vrana-meer, het oude centrum van Zadar, het Fun Park in Biograd en de Plitvicemeren, enz. U heb geen auto nodig om hier te blijven en te ontspannen, alles kan te voet worden gedaan. U kunt een bus rechtstreeks naar het huis nemen of een vliegtuig nemen naar de luchthaven Zemunik bij Zadar (25 km). Als de eigenaar er niet is, zijn de gasten meestal alleen in huis.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het reserveren van een appartement wordt een aanbetaling van 30% van het contractuele verblijf betaald, en de rest bij aankomst in het appartement. Het appartement is vanaf 14.00 uur klaar voor gasten, de uitchecktijd is tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Zoals overeengekomen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 10 m
  • Treinstation: 26 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 200 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 2 km
  • Nationaal Park: 3 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Het appartement is volledig en modern uitgerust.De keuken is uitgerust met een set kooktoestellen en bestek (bestek, servies, waterkoker, magnetron, oven, vaatwasser, koelkast, etc.) Woonkamer: Televisie, sat. antenne, airconditioning, internet. Slaapkamers: beddengoed en handdoeken. Alles is inbegrepen in de prijs van de nacht, er is geen extra betaling.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Jurcevic
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 10 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2023
Wanneer u zich thuis voelt..

Dat is het gevoel! Uitstekende plek, groot en ruim appartement. Gastheren aardige, lieve mensen. We hebben een week genoten, hopen dat we in de toekomst nog eens terugkomen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Reageer op reactie

Bedankt voor je leuke reactie en ik wens je het allerbeste. Jurcević

Bad Vilbel ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2023
Uitstekend

Het appartement is perfect, het beste appartement waar we ooit in zijn geweest. De eigenaren zijn erg aardig en aangenaam. Wij raden het iedereen ten zeerste aan. We waren blij met alles.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Reageer op reactie

Geachte mevrouw Borkovic, Bedankt voor uw leuke reactie, u was een goede en vriendelijke gast. Ik wens u het allerbeste in het leven en de beste groeten aan u en uw gezin. Mijl Jurcevic

Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juni 2023
een appartement

Het appartement is prachtig, alles zoals op de foto's. We werden hartelijk verwelkomd en voelden ons thuis. Alles is dichtbij, winkel, strand, apotheek. Een fijne plek om uit te rusten.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Reageer op reactie

Respect Dora Bedankt voor de leuke reactie over het appartement, bedankt dat je ons hebt gekozen voor je vakantie en ik wens je het allerbeste. LP. Jurcević

Toon alle beoordelingen
Mile Jurcevic Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Frans,
De advertentie Appartementen Jurcevic heeft 67897 keer bekeken sinds 01.06.2016.