Kamers AnitaSveti Filip i Jakov - De regio van Zadar

prijs vanaf € 25 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Sveti Filip i Jakov en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Tweepersoonskamers met toilet en douche in de kamer met mogelijkheid tot gebruik van de keuken in het centrum van Sv. Philip en James. De accommodatie ligt op 7 minuten lopen van het strand en het centrum. Voor het huis ligt een groot terras in de schaduw. Parkeren is bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling geschiedt bij aankomst in euro's of Kuna. Bij het maken van een reservering binnen 7 dagen is het noodzakelijk een voorschot te betalen voor het overeengekomen bedrag. De ideale aankomsttijd is rond 12.00 uur en vertrek is tot 10.00 uur.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Beste gasten! U bent welkom in ons huishouden en in deze bijzondere omstandigheden. Wees gewetensvol voor uw en onze veiligheid. We hebben het annuleringsbeleid aangepast aan de nieuwe situatie, zodat u uw reservering 7 dagen voor de geboekte aankomstdatum kunt annuleren met 100% aanbetaling. Als u binnen 7 dagen voor de aankomstdatum annuleert, houden wij de aanbetaling volledig in. Dit annuleringsbeleid is geldig tot het einde van de pandemie.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Centrum: 100 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Seizoensfruit (vijgen, druiven ...), een fiets, groenten uit de tuin en een buitengrill zijn inbegrepen in het extra aanbod.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Kamers Anita
Ankica Koštroman Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Kamers Anita heeft 34626 keer bekeken sinds 03.05.2016.