Appartement PolanecSveti Martin na Muri - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement "Polanec Sveti Martin" (42m2) is gelegen in het centrum van Sv. Martina na Mura binnen het woon- en bedrijfsgebouw "Emporium", Trg Svetog Martina 8. In het gebouw zelf bevindt zich het restaurant "Kavana i catering ARKA", waar u gebruik kunt maken van het restaurant (lunch en diner). In de directe omgeving is er een supermarkt METSS (100m) en KITRO (500m), het Kroatische postkantoor. De kerk van St. Martin staat ook in het centrum van St. Martin na Mura. De spa Sveti Martin ligt op ongeveer 3 km afstand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken van het appartement Polanec Sveti Martin dient u nauwkeurige informatie over het aantal gasten te verstrekken en 5 dagen voor aankomst een aanbetaling van 20% van de totale accommodatieprijs te betalen!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
U kunt 5 dagen voor aankomst annuleren!
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 30 m
  • winkel: 50 m
  • Dokter: 20 m
  • Apotheek: 50 m
  • Postkantoor: 50 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 50 m
  • Vliegveld: 100 km
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Casino: 50 km
Extra faciliteiten
Bezoekerscentrum Sveti Martin na Mura – In het bezoekerscentrum, dat zich bevindt in de Mlinarski-grunt in Žabnik nabij de rivier de Mura. Het centrum is uitgerust met de modernste infotechniek en tentoonstellingen met betrekking tot het frezen op de Mura-rivier, en staat open voor burgers, toeristen, schoolkinderen, studenten en iedereen die de Mlinarski-grunt komt bezichtigen. Vlakbij is er de Mlin na Muri, de pier op de Muri, het Labyrinth of Love, het noordelijkste punt van Kroatië, de Ribički dom en andere toeristische attracties die de Mlinarski-route en de Trstenjak etnocollectie in het dorp Marof (1 km ) - Verzamelaars en bewakers van etnisch erfgoed, de familie Trstenjak is elke hoek van het huis veranderd in een museum, waar een deel van het verleden over de mensen van Međimurje, cultuur, gebruiken, rituelen, wijsheid en kennis wordt getoond - de collectie bestaat uit van kleding, aarden vaten, gereedschappen voor het verwerken van vlas en hennep en vele andere etnische dingen. Međimurje paardenstal in Žabnik-Vrhovljan (1 km) Međimurje paarden in de stal Het biosfeerreservaat Mura - Drava - Donau in Žabnik is een waar genot van het ware natuurlijke erfgoed van Međimurje.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Polanec
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Božica Polanec
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Sloveens, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

De familie Polanec heeft twee appartementen en een kamer, waarvan een appartement en een kamer in het centrum van Svetog Martin na Mura (Trg Svetog Martin 8) ("Polanec Apartment Sveti Martin i Soba "Polanec") en het andere appartement ("Polanec Apartment") 1, 5 km van het centrum van Sv. Martina na Mura - in Žabnik, Zrinskih 54 Appartement en kamer "Polanec Sveti Martin" bevindt zich in het woon- en bedrijfsgebouw Emporium, op de eerste verdieping. Appartement "Polanec" dat deel uitmaakt van een woonhuis. Wij bieden onze gasten hoogwaardige appartementen met gratis WIFI, kleurentelevisie, airconditioning en alles wat een appartement met 3*** en meer sterren moet hebben. De appartementen zijn ruim 42m2 groot.

De advertentie Appartement Polanec heeft 2438 keer bekeken sinds 11.05.2023.