Appartementen ŠimeSveti Petar - De regio van Zadar

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartement is gelegen in een gezinswoning, eerste rij aan zee. Je hebt alles wat je nodig hebt voor een familievakantie, plus een prachtig uitzicht vanaf het grote terras dat een van de mooiste zonsondergangen ter wereld biedt. Twee slaapkamers plus een slaapbank die uitgeschoven zo groot is als een tweepersoonsbed. Badkamer met douche en nog een extra toilet, apart. Voor het huis heb je een prachtig kiezelstrand, ideaal voor kinderen. Op 5 minuten lopen van het huis aan zee is een pizzeria en een strandbar waar je een kopje koffie of een cocktail kunt drinken. De faciliteit bevindt zich in een gebied waar voornamelijk particuliere familiekampen zijn, dus het is vrij rustig en zeker niet overvol. We zijn niet nieuw in deze branche, dus als u geïnteresseerd bent in beoordelingen voor onze faciliteit, kunt u deze vinden op "boeken". U heeft ook de mogelijkheid om een boot tot 6 m lang in zee te laten zakken en aan een boei af te meren.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Na akkoord op de reservering bedraagt het voorschot € 100,- wat u op onze rekening stort en later uiteraard in mindering wordt gebracht op het totaalbedrag. U kunt contant betalen of door storting op onze rekening, zoals afgesproken. Check-in is van 13:00 uur tot 20:00 uur Als u later arriveert, kunt u bellen of een bericht sturen. Uitchecken kan tot 09:00 uur. ochtend.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Restitutie van voorschot is mogelijk bij annulering een maand voor aankomst.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 6 km
  • Apotheek: 6 km
  • Bank: 11 km
  • Postkantoor: 6 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 11 km
  • Treinstation: 15 km
  • Vliegveld: 16 km
  • Haven: 6 km
  • Discotheek: 11 km
  • Casino: 11 km
  • Nationaal Park: 60 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Er is een grill voor het huis als u deze wilt gebruiken, laat het ons weten en wij zullen voorbereidingen treffen. Als je wilt dat de baas vis voor je haalt, zeg dat dan gewoon. Verder heb je binnen het gebouw wifi, heeft het appartement een smart tv met Netflix, airconditioning etc., alles is bij de prijs inbegrepen. De belasting is een extra € 1 per volwassene per dag. Als u de boot mee wilt nemen, heeft u de mogelijkheid om de boot in zee te laten zakken (er is een ingang, een helling), u kunt ook een ligplaats krijgen of u kunt aan een boei binden.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Šime
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zabrze,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+2, Januari 1970
Polska

We werden verliefd op de plek! Zeer schone en comfortabele kamers, de keuken heeft alles wat je nodig hebt. De airconditioning werkte prima op warme dagen. Het balkon heeft een prachtig uitzicht op zee, het strand ligt op een steenworp afstand. Er is rust en stilte rondom, perfect om te ontspannen. Er is een bakker en een restaurant in de buurt. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren, goed e-mailcontact. We raden deze plek ten zeerste aan en zullen zeker nog een keer terugkomen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
CELJE,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+2, September 2022
Uitstekend

Uitstekende locatie, zeer vriendelijke gastheren, nette kamers en een zeer goede camping. We komen al 19 jaar terug,

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Anamarija Jureško Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Frans, Nederlands,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo, ik ben meestal de gastheer van het huis, maar als ik geen gasten kan ontvangen, is er mijn lieve echtgenoot Šime. Het is moeilijk om over mezelf te schrijven, maar ik kan zeggen dat ik absoluut open ben en graag met toeristen omga. Sinds ik als reisleider werkzaam ben, kan ik je veel informatie geven over onze prachtige nationale parken.

De advertentie Appartementen Šime heeft 23898 keer bekeken sinds 12.02.2022.