Appartementen KataTribanj - De regio van Zadar

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Tribanj en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

We willen een prachtige en rustige vakantie door te brengen met ons zonder de stress en het lawaai van de grote steden. De villa is gelegen aan de kust 10 meter afstand van het strand. Het bestaat uit twee nieuw ingericht, ruime en comfortabele appartementen. Volledig uitgerust voor een comfortabel verblijf. De appartementen zijn ontworpen voor grote gezinnen of meer mensen. Het is gelegen in de buurt van het nationaal park Starigrad Paklenica en op 40 km van Zadar. Afstand van de stad, artsen, apotheken, een groot aantal restaurants en de jachthaven 10 minuten. De appartementen bestaan ​​uit een keuken, eetkamer, woonkamer, slaapkamers en badkamers. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (koffie, water, waterkoker, blender, bestek en koken).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling is vereist bij, voor onze veiligheid als een bevestiging dat de gast een overeengekomen schema zal komen. Het komt neer op 25 procent van het totale bedrag. Bed is verschuldigd bij aankomst tijd van aankomst van nieuwe gasten in de middag. Vertrek is in de ochtend tot 10:00 in de ochtend.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Nationaal Park: 8 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief gebruik van airconditioning en internet. Omdat we dicht bij het nationale park zijn mogelijk diverse excursies in de natuur, grotten bezoeken van diverse historische bezienswaardigheden. Omdat Zadar en in de buurt van de top als de beste Europese bestemming, behalve genieten van de prachtige natuur en schoon water het grootste deel van de dag en geef het onze mooie Zadar, zult u geen spijt Inderdaad zijn we in een prachtige locatie waar iedereen iets dat hij graag te vinden.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Kata
Ivana Musin Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Groeten! Beste mijn gasten zou willen delen met u allen dat we genieten van elke dag. Ik kijk uit naar u te verwelkomen.

De advertentie Appartementen Kata heeft 7478 keer bekeken sinds 23.03.2016.