Appartement AuroraTribunj - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 35 per nacht
Beschrijving van de woning

Pas gerenoveerd en volledig uitgerust appartement bestaande uit twee slaapkamers met 4 vaste bedden en 1 extra, ingerichte keuken, badkamer met toilet, woonkamer. Het terras biedt een prachtig uitzicht op de Dalmatische vegetatie. De grill bevindt zich op de mezzanine en is altijd beschikbaar voor gasten. De tuin biedt de mogelijkheid tot volledige ontspanning voor kinderen en ouderen. Er is ook een buitendouche beschikbaar. Het appartement ligt op 5 minuten lopen van het strand en het stadscentrum, dus het biedt de mogelijkheid van plezier, maar ook stilte voor rust wanneer de gast het nodig heeft. Tribunj ligt op slechts 15 km van Siibenik, in de buurt van de watervallen Kornati, Skradin en Krka, die extra mogelijkheden bieden voor excursies. Het studiohuis is een apart gebouw, ideaal voor twee personen. De studio is ontworpen als een unieke eenheid - een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed en een keuken en een aparte badkamer. Aan de voorzijde van de studio is er een terras met uitzicht op de tuin.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomst gasten na 14.00 uur, vertrek tot 10.00 uur. Vooruitbetaling op afspraak en contante betaling bij aankomst. . Het gebruik van airconditioning is gratis. Shiften zijn niet gerelateerd aan het weekend. Afhankelijk van de vertrekdag van de gasten is het mogelijk eerder of later aan te komen en te vertrekken.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Gezien de epidemiologische situatie, die onzeker is, in het geval van het "vergrendelen" van de grenzen, keren we het voorschot volledig terug.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 700 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 2 km
  • Treinstation: 12 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 1.2 km
  • Discotheek: 2 km
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Mogelijk gebruik van fietsen met voorafgaande kennisgeving, evenals de organisatie van boottochten (tegen betaling).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Aurora
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Slovenija,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2021
Appartement Aurora

We waren erg blij met het appartement en onze hele vakantie bij jullie. Het appartement is heel erg mooi ingericht, schoon, comfortabel ... Zoals we je tijdens de vakantie hebben verteld, kun je zien dat je gevoel voor esthetiek hebt Dus echt alle lof! Het stadje Tribunj is ook erg leuk, mooi ingericht... Alle lof! Nogmaals bedankt voor je gastvrijheid en we zullen elkaar zeker weer ontmoeten ... Veel plezier Andreja, Pavel en Nika Pahor

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Tychy ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2021
Geslaagde vakantie

Geweldig appartement, geweldige gastheren! Ze respecteren de privacy van vakantiegangers volledig en staan indien nodig ter beschikking van de gasten. Appartement ruim, schoon, zeer goed uitgeruste keuken. Er is rust en stilte rondom het appartement, wat een perfecte rust garandeert. We hebben twee weken vakantie doorgebracht met mijn familie en we zijn erg tevreden en we zullen er zeker op een dag terugkeren. Als iemand op zoek is naar een plek om te rusten, is dit de perfecte plek.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Stakčín,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Aurora, Augustus 2018
Ivana en Vlado, Slowakije

Super appartement, we waren daar met een zoon en kleinkinderen - 5 personen. Het appartement is ruim, groot terras, grill. Eigenaars zijn aardige mensen. Dichtbij het Zamalin-strand, waar je kunt wandelen. We gingen naar de andere stranden met de auto als we kleine kinderen hadden, en parasols en ligstoelen zijn beschikbaar op Bristol Beach. Stranden en restaurants zijn niet druk. Ideale plek om uit te rusten.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Tanja Biloglav Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Voel je thuis❤️

De advertentie Appartement Aurora heeft 43417 keer bekeken sinds 20.03.2015.