Appartementen Sunny DayTribunj - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

4 volledig gerenoveerde appartementen te huur in Tribunj, 5 km van Vodice en 12 km van Sibenik. De appartementen zijn gelegen op een aantrekkelijke locatie op slechts 150 meter van het belangrijkste stadsstrand. In de directe omgeving van het appartement zijn er restaurants, cafés, winkels, apotheek. 3 appartementen (2 + 2) bestaan uit een slaapkamer met een groot tweepersoonsbed, keuken, woonkamer met slaapbank (kwaliteitsmeubels met matras), badkamer en balkon met uitzicht op zee. Studio appartement is bedoeld voor twee personen. Het heeft een keuken, een tweepersoonsbed, een badkamer en een balkon met uitzicht op zee. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, een föhn, smart tv en gratis wifi. Beveiligde parkeerplaats voor het appartement.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsttijd: 14.00 uur Vertrektijd: 10.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 10 m
  • Apotheek: 10 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Haven: 10 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sunny Day
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Brčko,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Schoon en netjes appartement!

Het appartement is schoon en goed uitgerust. Het ligt vlakbij het centrum en het strand, op slechts een paar minuten lopen. De eigenaren zijn vriendelijk en professioneel. Uitstekend vakantieappartement, alle aanbevelingen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Gliwice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Leuke plek op een goede locatie in Tribunj

Appartement zoals beschreven, zeer schoon (het schoonste appartement waar ik in Kroatië heb verbleven). Goede locatie, mooi uitzicht vanaf het balkon, 2 minuten naar het strand, ongeveer 5 minuten naar de winkel, ongeveer 10 minuten naar de oude stad. Parkeren onder het huis. Zeer aardige en behulpzame gastvrouw. Plaatsen die het aanbevelen waard zijn.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Roko Grubelić Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Sunny Day heeft 18153 keer bekeken sinds 06.02.2022.