Appartementen Kraljice Jelene Trogir - Regio Split

prijs vanaf € 90 per nacht
Beschrijving van de woning

Lichte, nieuw gebouwde (2019), modern ingerichte appartementen in een rustig deel van Mastrinka op het eiland Čiovo. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en bieden alle comfort die u zich maar kunt wensen voor een ontspannen vakantie. Door de ligging kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee. De appartementen bevinden zich op slechts twee minuten lopen van prachtige kiezelstranden, op 2,5 km van het centrum van Trogir en op slechts 5 km van de luchthaven. De dichtstbijzijnde winkel ligt op 200 m. De appartementen (2) hebben hun eigen parkeerplaats toegewezen aan de appartementen. Het op de foto's getoonde pand, inclusief het zwembad, wordt uitsluitend gebruikt door de gasten van de twee appartementen, die ook kunnen worden geboekt als een eenheid voor twee gezinnen of 8 + 2. De locatie biedt tal van mogelijkheden om steden en natuur te verkennen. Ook is er de mogelijkheid om het gebied aan het water te leren kennen, en daarvoor zijn er tal van aanbiedingen ter plaatse.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling geschiedt uitsluitend op de zichtrekening van de huurder, uiterlijk 30 dagen voor het betreden van het appartement. De gast is verplicht het volledige bedrag van de reserveringskosten te betalen. Voor reserveringen van minder dan 7 dagen zijn schoonmaakkosten van € 100 verplicht. Aankomst bij de appartementen is vanaf 14:00 uur en vertrek is tot 11:00 uur, of op afspraak!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
De gast kan de reservering 4 weken voor het betreden van het appartement kosteloos annuleren, en na 4 weken is hij verplicht 50% van de reserveringskosten te betalen!
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 3 km
  • Vliegveld: 5 km
  • Haven: 3 km
  • Discotheek: 3 km
  • Casino: 2 km
  • Nationaal Park: 40 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Roken in de appartementen is niet toegestaan!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Kraljice Jelene
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Geiselberg,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2022
5-sterren feelgood-oase

In augustus hadden we 14 mooie dagen doorgebracht met een familie van vrienden in deze geweldige faciliteit, dus we hadden beide appartementen en het zwembad helemaal voor onszelf. De appartementen zijn zeer modern en ook de buitenruimte is zeer hoogwaardig ingericht (meerdere zitmogelijkheden, voldoende ligstoelen, groot zonnescherm). Het contact met de verhuurder was vanaf het begin zeer hartelijk en de heer Pavlinusic was tijdens ons verblijf altijd telefonisch bereikbaar. Vanuit het complex heb je een geweldig uitzicht over het vasteland en de zee... je kunt zelfs de vakantievliegtuigen zien opstijgen en landen (laag vliegtuiglawaai, dat stoorde ons niet). De reis naar het vakantieoord was in het begin even wennen, want het was erg steil. Het strand is te voet in een paar minuten te bereiken en was perfect geschikt voor ons met kleine kinderen ... schoon water en niet overvol. Beste familie Pavlinusic, we voelden ons thuis bij je en zouden graag nog een keer komen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Skoczów,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2022
Een heerlijk verblijf

Check-in verliep soepel en de gastheer was erg aardig en begripvol. Het appartement en het zwembad waren erg schoon. Uitgerust met alles wat u nodig heeft. Alles is op een zeer hoog niveau afgewerkt. Het gebouw is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht. We raden zeker aan om hier te blijven.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Velbert ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juni 2022
Exclusief 5 sterren appartement

Super hoogwaardig ingericht modern appartement om je goed te voelen. Er ontbreekt niets! De buitenruimte met zwembad, ligbedden en lounges nodigen uit tot verpozen. Er zijn verschillende stranden op loopafstand. Ook de prachtige stad Trogir is snel te bereiken. Het was een heerlijke ontspannende tijd! We komen graag terug.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Joso Pavlinušić Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Duits,
De advertentie Appartementen Kraljice Jelene heeft 20650 keer bekeken sinds 20.06.2021.