Appartementen Villa NedeTrpanj - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 150 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Trpanj en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Volledig en modern ingerichte twee grote en comfortabele appartementen in een gezinswoning in Trpanj, een prachtig vissersdorp aan de noordkant van het schiereiland Peljesac. De villa is gelegen in de buurt van de zee en een prachtige omgeving met pijnbomen, weg van het lawaai en de dagelijkse drukte met uitzicht op de zee en het centrum van Trpanj. Het is ongeveer 300 meter van het centrum van het dorp. Er is privéparkeergelegenheid voor de deur van het huis voor de gasten van het appartement. Accommodatie is ideaal voor grote gezinnen of vrienden die samen een vakantie willen doorbrengen met plezier en gezelligheid. niet scheiden. Groot appartement voor 8 personen bestaat uit 4 comfortabele kamers, 3 badkamers, keuken, woonkamer en balkon, en appartement voor 6 personen bestaat uit 3 comfortabele kamers. 2 badkamers, keuken, terras en balkon. De appartementen zijn voorzien van airconditioning en volledig uitgerust. Alles is gegarandeerd, u hoeft alleen maar te komen genieten van het mooiste deel van Trpanj, dat met recht de Weg van de Feeën wordt genoemd. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling: vooruitbetaling van 20% van het totaalbedrag, de rest bij aankomst. Wij sturen u een schriftelijke boekingsbevestiging. Het tijdstip van aankomst van de gast is na 14.00 uur en het tijdstip van vertrek van de gast is tot 9.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 300 m
  • Vliegveld: 125 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 500 m
  • Casino: 13 km
  • Nationaal Park: 100 km
Soort strand
Zand, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Naast frequente lokale feesten in de stad en haar omgeving, is de ligging ideaal voor fietsavonturen, boottochten naar nabijgelegen bestemmingen, wandelen en dagelijkse bezoeken aan Medjugorje, Mostar en Dubrovnik. Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Nede
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
SIEDLCE,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Villa Nede, Augustus 2022
Geweldige vakantie en appartement

Appartement met sprookjesachtig uitzicht, prachtig ingericht. Geweldige eigenaar Anita, zeer behulpzaam. Locatie dicht bij de stranden en het centrum, in een rustige omgeving. Een klimatologische stad, schilderachtige stranden, azuurblauwe zee. Ik raad het van harte aan, ik kom hier graag terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Mrowla ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Villa Nede, Augustus 2022
koel

Mooi groot appartement, mooi uitzicht op zee. Ruime parkeergelegenheid, afdaling naar de zee naast het appartement. Dicht bij het centrum van Trpanj en het strand van Pozora. Ik raad aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Rzeszów,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A8, Augustus 2022
Geweldig appartement

Zeer mooi en schoon appartement met een prachtig uitzicht op de blauwe zee. Grote parkeerplaats voor het gebouw voor Kroatische omstandigheden. Hieronder is een charmant wild strand met een plek voor koffie in de ochtend met het geroezemoes van de Adriatische Zee en krekels. En dit alles op steenworp afstand van het appartement... Geweldig... Heerlijk stadsstrand met douches en kleedkamers op zeer korte afstand. Alle restaurants in Trpanj binnen 10-15 minuten loopafstand. Het is moeilijk om een betere plek te vinden met zo'n fantastisch uitzicht.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Anita Miloglav Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Anita. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. We wonen in Dubrovnik en ons huis in Trpanj is een zomeroase waar we allemaal graag komen en we zijn er vooral aan gehecht. Mijn familie en ik houden van reizen en we hebben vaak in privé-accommodaties verbleven en we weten hoe belangrijk het is om je op je gemak te voelen, dus we zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat jij je ook op je gemak voelt bij ons.

De advertentie Appartementen Villa Nede heeft 53416 keer bekeken sinds 09.02.2014.