Appartementen ZelicTučepi - Regio Split

prijs vanaf € 42 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen te huur in Tucepi het hele jaar door. Wij bieden accommodatie voor gezinnen en jonge koppels. Wij bieden studio-appartementen, 2 2 en 4 2 appartementen en dus kunnen we aan alle eisen van onze lieve gasten voldoen Wij zijn beschikbaar voor alle vragen en zijn altijd beschikbaar. Huisdieren zijn toegestaan, parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie, wifi in alle appartementen, de mogelijkheid om een wasmachine te gebruiken en ontbijt- en luncharrangementen. Alles wat u nodig heeft voor een ideale vakantie zijn onze appartementen. Kom voor een goede rust en een prachtige droom naar Zelic Apartment.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 500 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 5 km
  • Vliegveld: 500 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Zelic appartementen zijn gelegen in het mooie kleine dorpje Tucepi. Tučepi is ideaal voor gezinnen en jonge koppels die privacy willen, maar toch alle beschikbare voordelen hebben. Prachtige stranden, restaurants, sport- en recreatiecentra zijn slechts een klein deel van het aanbod dat we kunnen bieden.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Zelic
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Šećerana,Beli Manastir,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Eerste keer

We verbleven voor het eerst in Tučepi en we hebben niets dan lovende woorden, vooral voor de vriendelijke gastheren die je verwelkomen met een glimlach en altijd tot je dienst staan voor alles wat je nodig hebt. Het appartement is netjes, schoon, prijzenswaardig, we waren heel blij. Alles is dichtbij en toegankelijk, een auto is niet eens nodig. Kortom, we raden het ten zeerste aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Banjaluka,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2021
Aanbeveling

We verbleven in het rode appartement. Zoals het op de foto's staat, zo is het live. Rustig, schoon, goedkoop, uitgerust zodat je niets mist. Vooral aanbevolen voor grotere gezinnen en gezinnen met kinderen. Een speciale opmerking voor iedereen die op de kaart ziet dat het appartement "boven de snelweg" ligt. U heeft een veilige doorgang onder de snelweg naar het strand, zodat u het verkeer vermijdt. De eigenaren zijn aardig en ik hoop dat we volgend jaar ook de zomer bij hen zullen doorbrengen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ivana Zelic Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Tsjechisch, Slowaakse, Sloveens, Pools,
De advertentie Appartementen Zelic heeft 45254 keer bekeken sinds 13.02.2020.