Appartementen HuškoTuheljske toplice - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Het huis met twee modern ingerichte appartementen /begane grond en zolder/ is gelegen in het Kroatische Zagorje. Het wordt omgeven door groen, bloemen en een aangelegde tuin. Elke app heeft een eigen ingang en terras, en voor het huis is er een overdekte luifel met een zithoek, ligstoelen en een grote barbecue. Het terras biedt uitzicht op prachtige natuur en u heeft tijdens uw vakantie geen last van geluidsoverlast /want de doorgaande weg is ver weg en het bestemmingsverkeer is erg zwak/, maar u geniet wel van het getjilp van de vogels. De Tuhelj-spa staat bekend om zijn bron van thermaal, geneeskrachtig water, dus een complex met buiten- en binnenzwembaden, massages, sauna's, sport- en gastronomische aanbiedingen staat het hele jaar door tot uw beschikking. De appartementen liggen op 1200 meter van het complex, op 15 minuten lopen. Maak kennis met de schoonheden van onze regio en het gastronomische aanbod, en wij zullen u informeren en proberen uw verblijf aangenaam te maken. Welkomstdrankje inbegrepen in de prijs U kunt foto's van het appartement zien op de fb-pagina - appartementen Huško Welkom

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Na direct contact met de gastheer en het controleren van beschikbare data, moet u een voorschot van 30% betalen op de rekening die u per sms wordt toegestuurd. De reservering is geldig na de aanbetaling. Toegang tot de app is vanaf 13.00 uur en uitchecken is om 10.30 uur - we kunnen altijd de aankomst- / vertrektijd overeenkomen en aanpassen aan uw wensen, zolang we het schema van andere gasten niet verstoren.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt volledig terugbetaald voor annuleringen tot 15 dagen vanaf de dag van aankomst. Na die datum wordt het voorschot niet geretourneerd.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 1.1 km
  • winkel: 800 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 1.2 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 1.4 km
  • Busstation: 1.2 km
  • Sportactiviteiten: 1.2 km
Extra faciliteiten
Naast prachtige natuur en een rijk gastronomisch aanbod, is onze regio rijk aan inhoud die het verleden oproept, en in inheemse museumruimtes en kunstgalerijen bieden ze verschillende evenementen, workshops, concerten en speelkamers voor kinderen. Wij geloven dat de schoonheid van onze kastelen /Trakošćan, Veliki Tabor.../ zelfs de grootste critici tevreden zal stellen. Als u van sport en recreatie houdt, heeft u de mogelijkheid om een elektrische fiets te huren bij Terme Tuhelj en te fietsen op georganiseerde fietspaden. Wij geloven dat iedereen iets voor zichzelf zal vinden, en we zullen u helpen met informatie, advies en suggesties. Voor de gasten van onze appartementen worden tickets voor de Waterplaneet tegen een gunstiger tarief verstrekt. Wij verheugen ons op uw komst!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Huško
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Petar Huško
Spreekt:
Kroatisch,
Meer informatie over de verhuurder

In 2017 heb ik de rol van verhuurder aanvaard. Door constant te investeren in decoratie en persoonlijke verbetering, keren onze gasten terug naar onze appartementen en drukken zo hun tevredenheid uit. Ik sta 24 uur per dag voor gasten klaar en probeer mijn informatie en advies nuttig te maken voor gasten en hun verblijf te veraangenamen. Ik kijk er naar uit om je te zien !

De advertentie Appartementen Huško heeft 2847 keer bekeken sinds 01.06.2023.