Appartementen Coastal Family EscapeTuranj - De regio van Zadar

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Onze appartementen zijn gelegen in Turnje, op slechts 2 minuten lopen van het eerste strand. Op dat strand is er niet veel natuurlijke schaduw, maar op slechts een steenworp afstand vindt u verfrissing. In ons huis zijn er 4 eenkamerappartementen en 1 studio. De grote tuin biedt voldoende ruimte voor het parkeren van auto's en kinderspel. Gezien de 5 appartementen in het huis kan worden verwacht dat u af en toe andere gasten zult ontmoeten en zien, wat heel normaal is. Sommige appartementen hebben een gemeenschappelijke ingang. Alle appartementen hebben een aparte slaapkamer (behalve studio-appartementen), keuken, woonkamer, badkamer, balkon/terras, airconditioning, WiFi, beddengoed, handdoeken. Voor ieder appartement binnen het gebouw is één parkeerplaats beschikbaar. Sommige appartementen hebben een wasmachine, terwijl de appartementen die er geen hebben op verzoek gebruik kunnen maken van de wasmachine in het gebouw.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen is een aanbetaling vereist (het bedrag is afhankelijk van de verblijfsduur). De rest van het bedrag wordt op de dag van aankomst betaald (dezelfde dag via bankoverschrijving op dezelfde rekening of contant in €). Inchecken in de accommodatie is mogelijk vanaf 14.00 uur. Uitchecken tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 100 m
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
De appartementen op de begane grond bieden ruime terrassen en de appartementen op de eerste verdieping hebben, evenals de studio, een balkon met uitzicht op de binnenplaats. Wij zijn gevestigd in een rustig deel van Turnje, en alles wat u nodig heeft ligt op slechts een steenworp afstand van het appartement. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw vakantie. Voor u kunnen wij transfer/vervoer van/naar de luchthaven, autoverhuur, bootverhuur, excursies zoals bijvoorbeeld boottocht naar Kornati en Telašćica, quadtochten op het Vrana-meer, boottocht van een halve dag "dolfijnen bekijken" en Fig. (De genoemde items zijn NIET bij de huurprijs inbegrepen, wij verstrekken op verzoek een prijslijst met diensten) Wij vragen gasten om alle vragen uitsluitend via het contactformulier te versturen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Coastal Family Escape
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Antonija Vulin
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Coastal Family Escape heeft 1218 keer bekeken sinds 02.04.2024.