Appartementen ŠtoheraUgljan - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Nieuwe, modern ingerichte appartementen in Muline, op het eiland Ugljan. Rustige omgeving in een dennenbos, op slechts 3 minuten lopen van winkels, het strand en restaurants. Snel draadloos internet in het appartement. De appartementen bevinden zich op de 1e verdieping van een nieuw gebouw, met beveiligde parkeerplaats. Dicht bij de stad Zadar (20 minuten per veerboot of boot), uitstekende verbinding per veerboot of snelle boot (meer dan 20 lijnen per dag). De appartementen zijn fysiek volledig gescheiden (aparte ingangen, aparte terrassen)! Er zijn talloze stranden in Muline en in de directe omgeving van het appartement ligt een van de mooiste stranden van het eiland: Južna luka. Helemaal aan het einde van het eiland ligt het laatste gehucht Ugljan - Muline. Muline is rijk aan prachtige stranden en goed onderhouden paden, langs de kust en het binnenland, waar je kunt wandelen en fietsen, en omdat het een haven en een ligplaats heeft, is het een favoriete bestemming voor zeilers.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor alle reserveringen is het noodzakelijk om een voorschot te betalen van ca. 20% van het totaalbedrag. Alle overige details in overleg. De voorkeurstijd voor aankomst in het appartement is na 15.00 uur op de dag van aankomst en vertrek voor 10.00 uur op de dag van vertrek. Minimum verblijf: 7 dagen Wisseling van gasten: alleen op zaterdag
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Bij annulering 30 dagen of meer voor aankomst wordt 50% van het voorschot terugbetaald. Bij annuleringen in de periode 0 - 30 dagen voor aankomst wordt het voorschot niet geretourneerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 12 km
  • Bank: 12 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 200 m
  • Treinstation: 20 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 200 m
  • Sportactiviteiten: 4 km
  • Discotheek: 12 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Veel fietspaden, wandelpaden. Er is een elektrische grill beschikbaar voor de gasten. In Muline bevindt zich de belangrijkste archeologische vindplaats op het eiland Ugljan uit de 1e eeuw met de overblijfselen van een grote oude oliemolen waar de beroemde Liburnische olie werd geproduceerd. Deze oliemolen was een van de sterkste in de Middellandse Zee, en naast de overblijfselen ervan is er vandaag de dag een getrouwe replica op natuurlijke grootte.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Štohera
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Bezoek zeker...

Een echt aangenaam verblijf in een uitstekend ingericht en uitstekend uitgerust appartement met zeer vriendelijke gastheren. Loven.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2022
Zomerdroom

Het appartement is zeer schoon en mooi ingericht, de gastheren zijn behulpzaam en hardwerkend. Vlakbij (ca. 200 m) is een strand dat via een geurig bospad te bereiken is. In de directe omgeving is het uitkijkpunt Liburni (celinjak), dat samen met het fort van St. Mihovil is zeker een bezoek waard. De nabijheid van een restaurant, een kleine winkel en het strand wekt zeker de indruk van complete voorzieningen terwijl u uitrust in een prachtige natuurlijke omgeving.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Bodohaz,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2022
Bedankt voor een geweldige vakantie!

De accommodatie was erg schoon, comfortabel en zeer goed uitgerust. Vlakbij een klein strand en een leuke haven. Er is ook een kleine supermarkt in de buurt. De eigenaren waren erg vriendelijk en aardig. We raden het ten zeerste aan, vooral aan gezinnen met kleine kinderen of mensen die op zoek zijn naar actieve vakanties.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ivica Štohera Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartementen Štohera heeft 13220 keer bekeken sinds 01.06.2022.