Vakantiehuis 54 Green RoadVaraždin - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

Het houten vakantiehuis van ca. 60 m2 ligt op een afstand van 4 km van het centrum van Varaždin. Het is gelegen aan het einde van een rustige straat, omringd door groen. De woning bestaat uit een ruime en mooi ingerichte woonkamer, keuken, badkamer en terras op de begane grond en een slaapkamer en terras op de eerste verdieping. Gasten hebben ook toegang tot een tuin met een buitenterras, een ruimte om te grillen, gezelligheid, een jacuzzi en buitenentertainment. Gratis wifi, gratis parkeren op het erf van het huis, barbecue. Toegang tot de faciliteit is gepersonaliseerd (discreet) met behulp van een sleutelkluis en is op elk moment gedurende 24 uur mogelijk. Gasten ontvangen de kluiscode wanneer het huis klaar is om gasten te ontvangen, 's ochtends op de dag van aankomst.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling vindt plaats via een transactierekening, uiterlijk 7 dagen voor de verwachte aankomst. Voor vroege reserveringen is een aanbetaling van minimaal 50% van het totale bedrag van de reservering vereist. Inchecken kan vanaf 14.00 uur en uitchecken uiterlijk om 11.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Indien de gast de reservering tot 7 dagen voor de geplande aankomst annuleert, wordt het gehele betaalde bedrag van de reservering terugbetaald. Indien hij 7 dagen of minder voor de geplande aankomst annuleert, wordt het voorschot niet terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 4 km
  • winkel: 600 m
  • Restaurant: 2 km
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 4 km
  • Treinstation: 4 km
  • Vliegveld: 60 km
Extra faciliteiten
Voor het gebruik van de jacuzzi geldt een toeslag van € 30,- voor het gehele verblijf. Naast het huis is een groot terras met een barbecue, ligstoelen om te zonnebaden, een net om uit te rusten, een zonnedouche en een groot, goed onderhouden grasveld. Daarnaast is het mogelijk om fietsen te huren (tegen meerprijs) en gebruik te maken van electric darts, een vuurplaats in de achtertuin en andere sportattributen, een zandbak voor kleinere kinderen, een speeltent (tegen meerprijs). Het verblijf van kleine gekweekte huisdieren is toegestaan. Het erf is volledig omheind.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis 54 Green Road
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Anita Rinkovec
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben particulier ondernemer en eigenaar van een vakantiewoning die ik sinds 2018 verhuur. Ik reis graag en huur zelf vaak accommodaties, en ik weet heel goed wat ik zoek van een accommodatie, dus ik wil mijn gasten in staat stellen hetzelfde te doen en aandacht te besteden aan details, zodat de gast zich op zijn gemak voelt en veilig.

De advertentie Vakantiehuis 54 Green Road heeft 2215 keer bekeken sinds 11.07.2023.