Vakantiehuis K Relax PlaceVaraždinske Toplice - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 225 per nacht
Beschrijving van de woning

Het vakantiehuis K Relax Place ligt in Varaždinske Toplice op een rustige heuvel in een doodlopende straat en is aan twee kanten omgeven door bos en op slechts 1 minuut van de afrit Zagreb-Goričan. Het huis is gebouwd in 2021 en het interieur is ingericht in een moderne minimalistische stijl. Binnen in het gebouw zijn er drie slaapkamers met grote tweepersoonsbedden, wat een comfortabel verblijf en rust voor 6 volwassenen garandeert. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparaten en apparaten om te voldoen aan de behoeften van de meeste fijnproevers of zelfs degenen die gewoon snel iets willen opwarmen. Het bevat ook een eetkamer, een woonkamer met een grote 55-inch tv-scherm en Netflix-content; twee badkamers en een sauna. Voor verwarming en koeling gebruiken we groene energie via een warmtepomp, wat een aangenaam verblijf het hele jaar door garandeert. Buiten er is een groot overdekt terras, barbecue met grillgerei, tuinmeubelen, ligstoelen om te zonnebaden en een grote jacuzzi met uitzicht op het bos

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wij accepteren geen contant geld, betaling uitsluitend op de transactierekening. Aankomsttijd 16:00 – 22:00 Vertrek 10:00
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De gast kan tot 14 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 14 dagen voor aankomst betaalt de gast het totale bedrag met de mogelijkheid om de afspraak te wijzigen op basis van beschikbaarheid. Indien de gast niet komt opdagen, wordt het totaalbedrag in rekening gebracht.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 900 m
  • winkel: 900 m
  • Restaurant: 800 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 900 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 900 m
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 1 km
Extra faciliteiten
Na het betreden van de faciliteit vindt u de netwerknaam en het wachtwoord voor draadloos internet. Het systeem voor verwarming (vloerverwarming) en koeling (wandventilatorcollectoren) werkt met een warmtepomp, dus je kunt de verwarmingstemperatuur in elke kamer regelen met digitale thermostaten. Al onze gasten krijgen kortingen in lokale restaurants in Varaždinske Toplice van 5%-10% voor contante betaling, waarvan sommige ook eten bezorgen. Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. De sauna bevindt zich in het gebouw. Het privézwembad met hydromassage buiten is het hele jaar door geopend.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis K Relax Place
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dubravko Kontrec
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en ga ik graag uit met vrienden. Ik kijk er ook naar uit om nieuwe vrienden te maken, daarom heb ik besloten om een vakantiehuis te huren.

De advertentie Vakantiehuis K Relax Place heeft 2455 keer bekeken sinds 12.07.2023.