Appartement Kod BakeVelika - Slavonië en Baranja

prijs vanaf € 90 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement ingericht in Slavische stijl, gemoderniseerd, functioneel, omgeven door bomen en beekjes in het dorp Velika podno Papuka. De keuken is voorzien van apparatuur en serviesgoed voor het bereiden en serveren van eten. In de slaapkamer staat een groot handgemaakt eikenhouten tweepersoonsbed, evenals een dubbele kledingkast, een nachtkastje en een make-uptafel met spiegel. In de ruime woonkamer staat een leren driezit en tweezit en een smart tv met toegang tot het terras met tuinmeubelen. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, een douche en een wasmachine. Tot uw beschikking staat een tuin met een overkapping en een grote tafel met banken, een barbecue, een kinderspeelplaats en een trampoline. Achter het gebouw is een beekje waar je op warme dagen kunt vissen of je kunt verfrissen. Het appartement is gelegen nabij het natuurpark, adrenalinepark, aquapark, bos en wijngaard. Het is 300 meter van het restaurant, 1000 meter van de winkel en het tankstation.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om een appartement te reserveren, is het noodzakelijk om een voorschot te betalen van 1/3 van de totale prijs van alle nachten. De tijd van het betreden en verlaten van het appartement is afhankelijk van beschikbaarheid en moet worden overeengekomen met de gastheer.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Restitutie van het voorschot is mogelijk indien u de reservering meer dan 30 dagen voor aankomst annuleert. In geval van no-show of vroegtijdig vertrek, verlenen wij geen restitutie.
Afstand vanaf de woning
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 900 m
  • Apotheek: 900 m
  • Tankstation: 900 m
  • Treinstation: 1.5 km
Extra faciliteiten
Gebruik van de barbecue, toeristenbelasting en welkomstdrankje zijn bij de prijs inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Kod Bake
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ivan Sabo
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Kod Bake heeft 2517 keer bekeken sinds 26.04.2023.