Appartement ProvidencaVinišće - Regio Split

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Het mooie appartement Providenca ligt in het centrum van een klein vissersdorpje Vinišće, en is ideaal voor een rustige familievakantie. Het appartement is gelegen naast het strand op 30 m van de zee. Het appartement bestaat uit twee slaapkamers, grote woonkamer, keuken met eetkamer en badkamer. Accommodatie is geschikt voor 5 personen, het aantal extra bedden is 1. Kinderbedje is ook aanwezig. Op een afstand van 100m van het appartement is er een markt, postkantoor, geldautomaat, cafés en restaurants.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vertrektijd - tot 10. 30 uur, check-in van 14-21 uur. De toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. Airco is bij de prijs inbegrepen. De schoonmaak is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot bedraagt 30% van de totale accommodatieprijs.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 8 km
  • Apotheek: 8 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 25 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 8 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Direct naast het appartement is er een reisbureau dat transportdiensten aanbiedt, excursies organiseert, kajaks, waterfietsen, boten en dergelijke verhuurt. Vlakbij de stad, ongeveer 20 kilometer, ligt Trogir, een stad die onder UNESCO bescherming staat. Op uw verzoek kunnen we de omliggende plaatsen en steden aanbevelen die interessant zijn om te zien (Primosten, Rogoznica, Nationaal Park Krka).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Providenca
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Požega,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4+1, Juli 2020
Aangename en rustige familievakantie!

De eigenaresse Brankica verwelkomde ons aangenaam en vriendelijk met zelfgemaakte likeur, crostuli en natuurlijk een glimlach! Het appartement is comfortabel, mooi ingericht en heeft alles voor een fijne familievakantie. Het strand is binnen handbereik evenals een winkel, bakker en een stand met verse groenten en fruit! De boulevard loopt langs de hele baai en is geschikt voor lichte avondwandelingen aan zee. We raden aan voor een rustige familievakantie!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Beste Marietta, bedankt! ❤

Bedankt lieve Marijeta voor de leuke reactie ❤ je was geweldige gasten en je zult altijd welkom zijn in mijn huis. Ik wens je het allerbeste, groet de hele familie, ik hoop dat we elkaar ooit weer ontmoeten. Knuffel, Brankica.

Hajdina,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2019
Volledig plezierige vakantie

Eerste keer in Vinišće met drie kinderen (3, 5 en 8 jaar oud) en vanaf het eerste moment tot de laatste dag genieten we van elk moment dat we nemen. Leuk welkom van eigenaar Brankica, mooi appartement, strand op een handje, winkel, bakker en markt direct achter de hoek. In aprament alles wat u nodig heeft voor een huiselijk verblijf. We zullen zeker terugkomen en ons gezin weer blijer maken. Bedankt Brankica voor dit jaar een onvergetelijke vakantie-ervaring. Peter

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Groeten

Lieve Peter, Bedankt voor de vriendelijke woorden. Het was een plezier om jou en je familie in mijn appartement te hebben. Je bent geweldige gasten en je wordt altijd verwelkomd in mijn huis. Ik hoop dat we het nog eens zullen zien. Met vriendelijke groeten aan u en uw gezin, Brankica.

Brankica Lozić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben Brankica uit Split. Ik ben een opgeleide fysiotherapeut. Ik hou van in de natuur te blijven. Ik maak natuurlijke cosmetica.

De advertentie Appartement Providenca heeft 38108 keer bekeken sinds 26.03.2018.