Appartementen GlavinaVinišće - Regio Split

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig en modern ingerichte appartementen Glavina bevinden zich op 30 meter van de zee, met uitzicht op de zee. De appartementen zijn voorzien van airconditioning met een eigen parkeerplaats en de mogelijkheid om de grill te gebruiken. We bieden vangstmogelijkheden en excursies per familieboot. In de omgeving zijn talloze restaurants, winkels en bakkerijen. Appartement Glavina 1 - 4 2 slaapplaatsen Appartement Glavina 2 - 4 2 slaapplaatsen Appartement Glavina 1 Glavina 2 - 8 4 bedden

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
30% van het bedrag dat nodig is om te reserveren is vereist. De rest wordt bij aankomst in de accommodatie aan de eigenaar betaald. Het accountnummer wordt per zoekopdracht verzonden.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 30 m
  • winkel: 30 m
  • Restaurant: 30 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 50 m
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 50 m
  • Treinstation: 400 km
  • Vliegveld: 5 km
  • Haven: 5 km
  • Sportactiviteiten: 10 m
  • Discotheek: 5 km
  • Casino: 5 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Aanvullende informatie Geachte gasten, welkom in de moderne en nieuw ingerichte appartementen Glavina in Vinišće op een kleine en rustige plek aan de Dalmatische kust, tussen Trogir en Šibenik, op slechts 40 km van Split. Appartementen Glavina is geschikt voor maximaal 12 personen, maar verdelen zich ook in 2 aparte ruime en comfortabele appartementen voor 6 personen elk met een groot terras voor een hele dag, moderne keuken en woonkamer, badkamer, twee comfortabele en luchtige kamers, airconditioning, WIFI, LED TV en SAT-antenne ... Appartementen hebben een ruim en gemeubileerd terras en de mogelijkheid om de grill te gebruiken. Verschillende prachtige stranden, gelegen net onder het appartement, staan ​​bekend om de kristalheldere en heldere zee, en liggend op zijn kiezels en kiezels biedt elke gast een ideale gelegenheid om de hele dag te zwemmen, te ontspannen en te genieten
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Glavina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Piekary Śląskie,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2019
Een geweldige vakantie!

Het was een zeer goede vakantie, vooral dankzij het verblijf in het appartement Glavina. Alles zoals beschreven en foto's geven de werkelijke toestand weer. Kamers en badkamer schoon, terras zeer functioneel. In de keuken, alles wat je nodig hebt. Het is ook de moeite waard om de hosts te vermelden die niet op de site wonen ze bezoeken de gasten en zijn erg aardig en behulpzaam. Ik raad deze plek aan als iemand op zoek is naar een goede accommodatie tegen een betaalbare prijs.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Marcin (Marcin)

Beste gasten, bedankt voor zulke vriendelijke woorden! We hopen je in de toekomst te zien!

Zduńska Wola ,
Erg goed (4/5) Verbleven in Appartementen Glavina, Juli 2018
gedurende de nacht

Alles zoals beschreven, goede locatie, rust, stilte, ideale plek voor gezinnen met kinderen op zoek naar rust en geen disco's, aardige en behulpzame eigenaars. De familie Skowronek uit Zduńska Wola POLEN. Groeten.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Apartmani Glavina Vinišće

Geachte gasten, bedankt voor zulke vriendelijke woorden! We waren tevreden. We zijn heel blij dat jullie iedereen leuk vonden en we waren blij onze gasten te zijn! We hopen je in de toekomst te zien!

Opole,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Glavina, Juli 2017
Super appartementen

Appartementen overeenstemming met de beschrijving. Schoon, goed onderhouden. Eigenaars zeer mooi en pomocni.Przepiękny terras waar u kunt ontspannen op de ligstoelen en genieten van de prachtige zee. Uitgerust met alles wat je nodig hebt. Zewnętrzy om te douchen en ook gebruik maken van de grill. Dicht bij het strand, naar de winkels ook. Elke ochtend kunt u verse vis kopen. Zeer mooie kleine plaats waar het klimaat is perfect, de wind waait uit de zee, dat is een zeldzaamheid in Kroatië. Ondanks het warme weer, kunt u rust en ontspanning. Het enige nadeel is het feit dat het appartement een schaduwrijke plek om uw auto te parkeren heeft. Afgezien van dat, alles geweldig. De weg naar de top van de jachthaven is niet belastend. Het is de drive bay van de oude Trogir, de weg eng maar het uitzicht op de Caribische waard. We zullen er zeker weer terug te keren.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Ankica Glavina Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Glavina heeft 67483 keer bekeken sinds 10.11.2015.