Appartement PilčikVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vir en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het appartement is gelegen in een rustig deel van het eiland, op de eerste verdieping met een aparte ingang en een terras. Het appartement bestaat uit twee slaapkamers, een woonkamer, een keuken met eetkamer, een badkamer en een terras. Er is een parkeerplaats in de tuin en de mogelijkheid om de grill te gebruiken. Het appartement is uitgerust met een lcd-tv, boiler, vaatwasser, magnetron, broodrooster, haardroger, strijkijzer en er is een mogelijkheid om een wasmachine te gebruiken. Het kiezelstrand is geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en ligt op 220 meter afstand van het appartement, en er is een klein café op het strand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken en boeken van het appartement nemen wij van tevoren een bedrag van 30% van het totale bedrag. Zodra het geld zichtbaar is in onze account, bevestigen we uw reservering. Het restant van het bedrag is verschuldigd bij opnames in contanten. Ideale aankomsttijd is na 12 uur, en de ideale tijd om het appartement te verlaten is tot 10 uur. Airconditioning wordt alleen in rekening gebracht als u het appartement verlaat en het de hele dag verlicht laat.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 1.8 km
  • winkel: 1.8 km
  • Restaurant: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 1.8 km
  • Postkantoor: 1.9 km
  • Busstation: 1.8 km
  • Discotheek: 2 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief een fles zelfgemaakte kruidenbrandewijn en vijgenbladtaart, evenals gastheerinformatie over alle mogelijkheden van het eiland Vir (fietsen, boottochten, gratis concerten en kinderprogramma's), evenals verblijfsbelasting, wi-fi, airconditioning. De nabijheid van de historische steden Zadar en Nin, de nationale parken van Paklenica, Kornati, Krka en het natuurpark Vransko Lake kan uw vakantie aangenamer maken op het eiland Vir. Het eiland Vir heeft meer dan 300 zonnige dagen per jaar en biedt een aangename vakantie en buiten het seizoen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Pilčik
Miroslav Pilčik Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Gelukkig getrouwd, twee kinderen, 47, een docent bij Autoškola AK Karlovac

De advertentie Appartement Pilčik heeft 15224 keer bekeken sinds 16.05.2018.