Appartement Studio DiliVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartement is volledig en modern ingericht voor een aangename en onvergetelijke vakantie (airconditioning, wifi, smart TV, max TV, netflix, vaatwasser, aparte barbecue in de tuin, parking) 300m van het strand, alles wat je nodig hebt is in de directe omgeving zodat je de auto niet eens hoeft te gebruiken. Er is een gemakkelijke wandeling van 5 minuten naar het strand, er is een restaurant op het strand. Je hebt 900 meter naar het centrum. Het appartement biedt volledige privacy en de mogelijkheid van een onvergetelijke vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inchecken vanaf 14.00 uur Uitchecken tot 10.00 uur Voorschot 15% saldo bij aankomst
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 900 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 700 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 200 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Studio Dili
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Hamm,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juli 2021
Oase van rust

Een appartement voor elke aanbeveling die ons verrukte. Prachtig ingericht, nieuw en zeer schoon en netjes, echt alle lof waard. Het terras is heerlijk, 's avonds met een glaasje wijn en de open sterrenhemel boven je is onbetaalbaar. De accommodatie en de gastheren zijn geweldig, een geweldig welkom dat altijd in onze herinnering zal blijven. Een geweldige familie die je verwelkomt met open armen, lachende gezichten en een vol hart. Als u een klein kind heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over rust en stilte. Alles is binnen handbereik van winkels, bakkerijen, restaurants, cafés, stranden, uitgaan ... We waren erg tevreden en zouden deze accommodatie aan iedereen aanbevelen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Erkenning

Geachte heer of mevrouw, Bedankt voor uw mooie en eerlijke reactie. U bent altijd welkom in onze "OASIS VAN VREDE" zoals u het zo mooi noemde.

Đurđevac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, September 2021
Geweldige vakantie

Aanbevelingen voor een studio-appartement, netjes en schoon. Relaxen met een grill en chillen op het terras met een koud biertje. Een pluim voor de eigenaren, die behulpzaam en vriendelijk zijn!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
BEDANKT

Bedankt voor de reactie, we zullen altijd proberen zo te zijn en nog beter!!

Đurđevac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, September 2022
Uitstekende accommodatie!

Het appartement is mooi ingericht en schoon, uitgerust met alles wat je nodig hebt. De eigenaren zijn erg vriendelijk en meegaand, altijd tot uw dienst en klaar om te helpen. Geweldige vakantie in geweldige accommodatie!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Bedankt voor je reactie..Allereerst is mijn motto netheid en communicatie met de gast voor zover hij wil.En alles om de vakantie aangenaam en onvergetelijk te maken! Altijd welkom!

Fadila Janči
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Studio Dili heeft 7545 keer bekeken sinds 07.03.2023.