Appartementen ŠarićVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 43 per nacht
Beschrijving van de woning

Twee mooi ingerichte appartementen in een rustig deel van Vir met veel groen, niet ver van het centrum. De appartementen bevinden zich op de eerste verdieping van een gezinswoning met een aparte ingang, zodat de gasten geen gebruik hoeven te maken van gemeenschappelijke voorzieningen met de gasten van het andere appartement. Elk appartement heeft een groot terras met een tafel, stoelen, parasol en wasdroger. Er is parkeergelegenheid op het erf, evenals de mogelijkheid om een barbecue te gebruiken. De appartementen liggen op 5 minuten lopen van het eerste Lučica-strand, tien minuten van het stadscentrum en het Jadro-strand. In de nabije omgeving zijn er goed gesorteerde winkels, cafés, restaurants en tavernes, een kinderspeelplaats, een aquapark en talrijke stranden van zand tot kiezel en beton met bijbehorende voorzieningen. Het voordeel van onze ligging is dat u bij zuidenwind naar het strand aan de noordkant richting Velebit kunt lopen en bij wind aan de zuidkant naar het strand kunt lopen en daar dagelijks kunt zwemmen. De woning is gelegen aan het einde van een doodlopende weg zonder veel verkeer.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering met vooruitbetaling van 70 euro op rekening. De rest wordt betaald bij het betreden van het appartement. Toegang tot het appartement is na 13.00 uur. Vertrek vanaf het appartement om 10 uur. Aankomst en vertrek op verschillende tijdstippen is alleen mogelijk na voorafgaande toestemming.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Annulering van een reservering in geval van een ongunstige epidemiologische situatie tot 2 weken voor de geplande aankomstdatum met terugbetaling van het voorschot. Bij annulering binnen 14 dagen voor de geplande aankomst wordt het voorschot niet gerestitueerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 6 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 600 m
  • Treinstation: 26 km
  • Vliegveld: 26 km
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Nationaal Park: 60 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief een welkomstdrankje en informatie van de gastheer over alle mogelijkheden die het eiland Vir biedt voor uw plezierige vakantie. Fietsliefhebbers kunnen gebruikmaken van talloze fietspaden over het hele eiland en verder naar Nin en Zadar. In de buurt kunt u fietsen huren voor kinderen en volwassenen. In het stadscentrum worden gratis concerten, een minidisco en shows voor kinderen gehouden. De duikclub onderhoudt een duikschool. Er worden dagelijks boottochten rond het eiland Vir en naar andere eilanden in de omgeving van Zadar georganiseerd. Op een afstand van ongeveer 60 km kunt u een bezoek brengen aan het Nationaal Park Paklenica en het natuurpark Vrana Lake. Voor uw vrije tijd kunt u quads, boten en schepen huren. Het eiland Vir heeft meer dan 300 zonnige dagen per jaar en biedt zelfs in het voorseizoen een aangename vakantie.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Šarić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Žiar nad Hronom,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2023
Een fijne vakantie in een rustige omgeving

Bedankt voor de vakantie in het appartement Šarić na Vire. Schoon en gezellig appartement, ideaal om te ontspannen. De gastheren zijn erg meegaand en aardige mensen. We komen graag nog een keer bij je terug. We wensen veel tevreden gasten.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Erkenning

Beste familie Jančo, bedankt voor je vriendelijke woorden. U was onze lieve en vriendelijke gasten en we zullen u graag weer verwelkomen. Met vriendelijke groet, Marija en Zdravko

Mičevec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2022
Loven

Geweldige gastheren, Mr. en mevrouw Šarić, elke aanbeveling, schoon en goed uitgerust appartement, bedankt !!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Mičevec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2022
Loven

Mooie mensen, alle lof, netheid van het appartement en uitstekende uitrusting, hartelijk dank, Mr. en mevrouw Saric!!! Aanbeveling aan andere gasten.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dankbetuiging

Bedankt voor de leuke reacties van Ivan en je aardige en beleefde familie. We zijn blij als onze gasten tevreden zijn en we proberen altijd goede gastheren te zijn. Marija en Zdravko

Toon alle beoordelingen
Marija Šarić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Ik hou van mensen en met de steun van mijn familie sta ik altijd klaar om gasten te helpen en vriendelijk de nodige informatie en gastvrijheid te bieden. Ik spreek Kroatisch en Duits en gebruik ook Engels in correspondentie

De advertentie Appartementen Šarić heeft 48189 keer bekeken sinds 20.02.2017.