Appartementen BanovićVir - Kroatische eilanden

Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vir en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Onze comfortabele en volledig uitgeruste appartementen met twee slaapkamers bevinden zich aan de zuidkant van het eiland in de baai Prezida, de mooiste baai van het eiland Vir, op slechts 50 meter van de zee en het strand. Het strand is van kiezel en deels van beton, het is versierd met een ondiepe en zanderige zeebodem en is een favoriete bestemming voor gezinnen met kleine kinderen. Het is buitengewoon interessant vanwege de warme zeestromingen. Langs de hele kust staan bomen, palmbomen en rustbanken. Een rustig familieresort biedt u rust en ontspanning wanneer u dat het meest nodig heeft. Uw gezondheid is het belangrijkste voor ons. Daarom hebben we netheid en veiligheid altijd voorop gesteld, zeker nu ten tijde van de Covid-epidemie. Uitstekende beoordelingen van onze gasten, verplichten ons om dit serviceniveau te handhaven. Dat dit het geval is, blijkt uit het Safe stay in Croatia-certificaat dat we hebben ontvangen en dat ons bovendien verplicht om uw gezondheid en veiligheid te beschermen. Beste onze toekomstige gasten, het is aan u om gewoon te ontspannen en te genieten, en wij zullen u een vakantie bezorgen die is afgestemd op uw behoeften.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De prijs heeft betrekking op 1 nacht in een appartement voor maximaal 6 personen van 14.00 uur op de eerste dag tot 10.00 uur op de laatste verblijfsdag of op afspraak volgens de mogelijkheden. Om een appartement voor tien nachten te boeken, geven wij u één nacht GRATIS. Voor het boeken van twee of drie appartementen in dezelfde periode voor 10 nachten, geven wij u 10% korting. Het is mogelijk om het verblijf te verlengen in overeenstemming met de wensen van de gast en de beschikbaarheid van capaciteit. De prijs is inclusief toeristenbelasting voor alle personen, parkeerplaats, airconditioning, gratis WI FI en het gebruik van beddengoed en handdoeken indien nodig en gewenst. Voor al het andere dat u nodig heeft, staan wij tot uw beschikking om uw vakantie onvergetelijk te maken. Welkom!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Om de reservering te bevestigen is het noodzakelijk om 30% van het totale bedrag op onze rekening te storten. Als door de Covid 19-epidemie de grenzen gesloten zijn en de gast niet in staat is om te komen, wordt het voorschot volledig terugbetaald of overgedragen naar het volgende jaar.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 3 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 5 km
  • Discotheek: 3 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Aan de grillige kust van het eiland zijn er veel baaien en stranden waar u kunt ontspannen of genieten van een actieve vakantie door te surfen, duiken, waterskiën, strandrecreatie of andere watersporten of fietsen, wandelen op Velebit ... Je zwemscholen, duiken en waterskiën. Talloze clubs, cafés en restaurants laten u plezier hebben en genieten van het gastronomische aanbod. Bijna elke zaterdag zijn er concerten van beroemde zangers. In de buurt ligt de stad Nin, bekend om zijn zoutziederij, zoutmuseum, Queen's Beach en geneeskrachtige modder, evenals Zaton met zijn vele faciliteiten op het strand. De stad Zadar, de parel van de Adriatische Zee, bekend om zijn culturele en historische bezienswaardigheden, ligt op slechts 20 minuten rijden. Nationale parken: Paklenica, Kornati, Plitvicemeren, Nationaal Park Krka, Brijuni en Natuurpark Vrana-meer liggen op slechts 1-2 uur rijden van Vir. De mogelijkheden zijn divers en het is aan jou hoe je er gebruik van maakt.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Banović
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 19 reacties
Bystřice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Banović, Juli 2021
Mooie vakantie!!!!

Ik ben het ermee eens, Appartementen mooi, geurig, ruim. Groot terras. De zee vlakbij, ondiep en heerlijk warm. Restaurant, pinautomaat in de buurt. Kleine winkel en bakkerij ongeveer 600m. De stad lopen ongeveer 3 km. Een auto met groenten en fruit rijdt door de straat. Eigenaren erg aardig, bereid om te helpen en te adviseren, we zullen zeker terugkomen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Križevci,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Banović, Juli 2021
De perfecte vakantie!

Na een verblijf in het appartement Banović zijn we gewoon heel blij ..... Het appartement is ruim, schoon met alle benodigde dingen .... Rustige straat, prachtig strand in de buurt .... De eigenaren van het appartement zijn vriendelijk, zorg ervoor van hun gasten .... Gewoon een perfecte vakantie .... We raden het iedereen aan en kunnen niet wachten om terug te komen !!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Djrm,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Banović, Juli 2021
Absolute perfectie

Dit jaar werden we ondergebracht in het appartement Banović en een compleet juweeltje voor ons. Accommodatie schoon en geurig. Groot appartement met een mooi terras. Dicht bij de zee, mooi strand. Rustig deel van de plaats waar we woonden. Bakker, winkel en restaurant in de directe omgeving. Er is niets om over te klagen. We zullen zeker snel terugkomen. Ik raad het echt ten zeerste aan!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Željka Banović Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Banović heeft 57098 keer bekeken sinds 26.05.2015.