Appartementen BarbaraVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Wij verhuren drie identieke grotere appartementen voor 4 personen, en één kleiner appartement voor twee personen. Een grotere bevindt zich op de begane grond aan de linkerkant en twee op de eerste verdieping. De kleinere bevindt zich rechts op de begane grond. Grotere appartementen hebben twee slaapkamers en een woonkamer, terwijl kleinere appartementen een slaapkamer en een woonkamer hebben. Elk appartement heeft een aparte ingang en een terras van 12 vierkante meter. In de appartementen krijgt u al het beddengoed en keukengerei om te koken en eten te serveren. Gasten wordt gevraagd om hun eigen middelen mee te nemen voor het afwassen en afvegen, evenals handdoeken voor de badkamer en alles voor persoonlijke hygiëne. Het dichtstbijzijnde strand (Žitna uvala) ligt op 100 meter afstand. Er is een lange boulevard en fietspad langs het strand. Op het strand zijn er verschillende restaurants met fastfood, ijs, bakkerij. Binnen een straal van 150-250 meter is er een fruitwinkel, diverse supermarkten en winkels met strandspullen. Onze straat is niet druk. Het wordt alleen gebruikt door de huurders en gasten. Geasfalteerd, heeft verlichting. Gasten hebben de mogelijkheid om airconditioning te gebruiken, en deze wordt extra in rekening gebracht als deze wordt gebruikt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Als we het allemaal eens zijn, mondeling of schriftelijk, en u bevestigt dat u wilt boeken, zal ik u schrijven dat het appartement voor u gereserveerd is vanaf de aankomstdatum tot de vertrekdatum. Ik stuur u ook informatie voor vooruitbetaling. Deze wordt binnen 5 werkdagen betaald en bedraagt 20% van de totaalprijs. Als ik uw betaling op de rekening zie, laat ik u weten dat ik de betaling heb ontvangen en dat het appartement op u wacht. Als ik het voorschot in die periode niet ontvang, ga ik ervan uit dat u de reservering hebt opgegeven. De rest betaal je bij aankomst in het appartement. U arriveert om 12 uur bij het appartement en vertrekt 's ochtends om 9 uur. Het water in het appartement wordt voor alles gebruikt behalve drinken. Je kunt er in koken, je tanden poetsen, fruit, groenten ... alleen niet drinken als het niet gekookt is.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
 • Zee: 100 m
 • Strand: 100 m
 • Centrum: 1.5 km
 • winkel: 200 m
 • Restaurant: 200 m
 • Dokter: 1.5 km
 • Apotheek: 1.5 km
 • Postkantoor: 1.5 km
 • Tankstation: 3 km
 • Busstation: 1.5 km
 • Vliegveld: 25 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Gasten hebben de beschikking over een grote omheinde tuin. Achter het huis hebben we een buitendouche met warm en koud water. Iedereen kan douchen wanneer hij wil. Naast het huis, op voldoende afstand van het appartement, staat een barbecue. Het is ook beschikbaar voor alle gasten. Er is ook voldoende ruimte voor kinderen om te spelen. En het allerbelangrijkste: u parkeert uw auto op een omheind terrein.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Barbara
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Barbara Florjan
Spreekt:
Kroatisch,
Meer informatie over de verhuurder

Gerespecteerde gasten! Wij zijn een familie die al vele jaren appartementen verhuurt. Elk jaar hebben we de helft van onze vaste gasten die jarenlang hun zomer bij ons doorbrengen, en zij zijn onze beste reclame. Nieuwe gasten zijn echter welkom en altijd welkom. Wij wensen u een aangenaam verblijf en vakantie in onze appartementen en onvergetelijke ervaringen op het prachtige eiland Vir.

De advertentie Appartementen Barbara heeft 808 keer bekeken sinds 20.01.2023.