Appartementen BarbaraVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Wij verhuren drie identieke grotere appartementen met airconditioning voor 4 personen en één kleiner appartement voor twee personen. Eén grotere bevindt zich op de begane grond aan de linkerkant en twee op de eerste verdieping. De kleinere bevindt zich op de begane grond aan de rechterkant. Grotere appartementen hebben twee slaapkamers en een woonkamer, terwijl kleinere appartementen één slaapkamer en een woonkamer hebben. Elk appartement heeft een aparte ingang en een terras van 12 vierkante meter. In de appartementen krijgt u alle beddengoed en serviesgoed voor het koken en serveren van eten en drinken. Gasten worden gevraagd om hun eigen middelen mee te nemen voor het wassen en afvegen, evenals handdoeken voor de badkamer en alles voor persoonlijke hygiëne. Het dichtstbijzijnde strand (Žitna uvala) ligt op 100 m. Buiten op het strand is er grind en in het water is er zand. Het is geschikt voor kinderen. Er is een lange promenade en een fietspad langs het strand. Er zijn verschillende restaurants, ijs en een bakkerij op het strand. Binnen een straal van 150-250 meter vindt u een fruitwinkel, diverse supermarkten en winkels met strandspullen. Het is niet druk in onze straat. Het wordt alleen gebruikt door de huurders en gasten. Het is bestraat en voorzien van openbare verlichting.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wanneer wij het eens zijn over de reservering, stuur ik u de gegevens voor het voorschot. Deze wordt binnen 3 werkdagen op rekening betaald en bedraagt 20% van de totaalprijs van de reservering. Wanneer ik uw betaling op de rekening zie, laat ik u weten dat ik het voorschot heb ontvangen. Het restant kunt u enkele dagen voor aankomst op rekening betalen of contant bij aankomst in het appartement. De ideale aankomsttijd is 13.00 uur en vertrek in de ochtend om 9.00 uur. We gebruiken het water in het appartement voor alles behalve drinken. We koken, poetsen onze tanden, fruit, groenten en douchen erin. We drinken het niet als het niet gekookt is. Dit is het geval in de meeste appartementen op het eiland Vir. Alle winkels hebben voldoende water in flessen van 1,5 liter en 7 liter.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 25 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Gasten hebben de beschikking over een grote omheinde tuin. Achter het huis hebben we een buitendouche met warm en koud water. Iedereen kan douchen wanneer hij of zij wil. Naast het huis, op voldoende afstand van het appartement, staat een barbecue. Het is ook beschikbaar voor alle gasten. Ook voor kinderen is er voldoende ruimte om te spelen. En het allerbelangrijkste: u parkeert uw auto op een omheinde tuin.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Barbara
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Barbara Florjan
Spreekt:
Kroatisch,
Meer informatie over de verhuurder

Gerespecteerde gasten! Wij zijn een familie die al vele jaren appartementen verhuurt. Elk jaar hebben we de helft van onze vaste gasten die jarenlang hun zomer bij ons doorbrengen, en zij zijn onze beste reclame. Nieuwe gasten zijn echter welkom en altijd welkom. Wij wensen u een aangenaam verblijf en vakantie in onze appartementen en onvergetelijke ervaringen op het prachtige eiland Vir.

De advertentie Appartementen Barbara heeft 14263 keer bekeken sinds 20.01.2023.