Appartement BrunoVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vir en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het appartement is gelegen in Žitna uvala op Vir, en bestaat uit twee slaapkamers, keuken met eethoek, alle benodigde kookgerei, boiler, badkamer met douche. In een kamer is er een tweepersoonsbed, kledingkast, tv en in de andere kamer twee bedden, kledingkast en tv (alle benodigde beddengoed inbegrepen). Het appartement heeft een groot terras met een grote tafel met 4 stoelen. Het appartement ligt op slechts 80 meter van de zee. Het appartement heeft een eigen beveiligde parkeerplaats en een gemeenschappelijke tuin met barbecue. Het strand is zand-, kiezel- en beton met een zachte toegang tot de zee en is ideaal voor kinderen. Op het strand is er een café met een restaurant en een bakkerij, en een winkel ligt op slechts 50 meter afstand. Langs de kust is er een 2 km lange promenade aan zee, ideaal voor avondwandelingen, fietstochten. Wifi gratis.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 70 m
  • Apotheek: 1 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 900 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Het eiland Vir ligt op 12 km van de stad Nin en op 23 km van de stad Zadar. Het eiland Vir biedt prachtige natuurlijke baaien om te zwemmen en te ontspannen. De stranden op het eiland Vir zijn verschillend, van beton, kiezel-, zand-, rotsachtig tot verborgen kleine stranden in afgelegen delen van het eiland, maar ze hebben allemaal één ding gemeen, en dat is de kristalheldere zee. Het strand van Žitna is een van de belangrijkste op het eiland Vir. Het is gelegen in het noordelijke deel van het eiland met een prachtig uitzicht op Pag en Velebit. Het strand is kiezel- en zandstrand, zeer goed onderhouden en geschikt voor alle leeftijden. Langs de hele baai zijn rustbanken opgesteld en op de oever ligt beton en grind. Het is 300 meter breed, erg populair en altijd goed gevuld. Naast het huren van waterfietsen of andere rekwisieten voor uzelf of kinderen, zijn er langs het strand vele bars en restaurants die verfrissingen of heerlijk eten bieden. U kunt het Krka National Park en het Kornati National Park bezoeken met eendaagse excursies.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Bruno
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Karlovac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juni 2019
Geweldige accommodatie!

Perfect appartement voor het gezin, de foto's komen overeen met de werkelijke staat. Het appartement is netjes en met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. De gastheren zijn vriendelijke en vriendelijke mensen. Het prachtige strand ligt zeer dicht bij de andere voorzieningen (bakker, café, restaurant, patisserie en winkel). Mijn aanbevelingen aan iedereen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Boris Vignjević Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Bruno heeft 25825 keer bekeken sinds 02.05.2018.