Appartementen CrystalVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Ik huur onlangs gerenoveerde en modern ingerichte appartementen in het zuidelijke, rustige deel van het eiland Vir. De accommodatie ligt op 5 minuten lopen van het strand, omgeven door groen, aan de hoofdweg, en zorgt voor een rustige en comfortabele vakantie met familie en vrienden. De faciliteit heeft 2 afzonderlijke eenheden: 1. Appartement 4 sterren voor 6 personen (4 2) van 75 m2 en een terras van 27m2. Het appartement beslaat de gehele 1e verdieping en heeft 2 slaapkamers met 3 en 2 bedden, een keuken met een eetkamer, een woonkamer (met een bank die verandert in een extra bed) en 3 badkamers met een douche. Vanuit de woonkamer en keuken zijn 2 uitgangen naar een groot terras. 2. Studio appartement 3 sterren voor 4 personen van 37m2, gelegen op de II verdieping. Het heeft een woonkamer met keuken en eethoek, een slaapkamer, een badkamer en een overdekt terras. Vanuit de woonkamer en vanaf het terras is er een prachtig uitzicht op de zee en de omgeving die de perfecte omgeving is voor een aangename vakantie. Parkeren voor het huis en buitendouche.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling: contant Vooruitbetaling: 20% Aankomsttijd: na veertien Vertrektijd: tot 11 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 1.4 km
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1.6 km
  • Apotheek: 1.6 km
  • Bank: 1.8 km
  • Postkantoor: 1.8 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 2 km
  • Vliegveld: 30 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Crystal
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Napkor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+2, Juli 2023
Perfecte plek voor zomervakantie!

We hebben een geweldige tijd gehad tijdens onze vakantie van een week. De gastheren waren erg aardig en behulpzaam. Het appartement is zeer netjes, goed uitgerust en comfortabel. Verschillende stranden zijn te voet of in een paar minuten met de auto te bereiken. Iedereen kan degene vinden die het beste bij hem past - het langzaam dieper wordende zandstrand of het diepere kiezelstrand geschikt om te zwemmen en duiken zijn ook gemakkelijk bereikbaar. Het is de moeite waard om de naburige stad Nin of het nabijgelegen Zadar te bezoeken. Een uitstekende keuze voor een meer rustige of actieve vakantie!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2022
Uitstekende accommodatie en geweldige gastheren!

We verbleven 12 dagen in het Crystal appartement in augustus 2022. Het appartement is perfect netjes, rijk uitgerust, ruim en aangenaam om in te verblijven. Wij zijn een gezin met twee kinderen (4 en 7 jaar oud), in het appartement en de omgeving hadden we alles wat nodig is voor een perfecte vakantie. Ruime en rijkelijk uitgeruste kamers en badkamers, praktische en moderne keuken met alle mogelijke toestellen en benodigdheden, groot terras voor een aangename rust en genot, parking op het erf, dichtbij winkels, bakkers en mooie stranden, dichtbij bezienswaardigheden (Nin, Zadar, eilanden... )...dit alles heeft ons in staat gesteld een aangename vakantie te hebben, daarom bevelen we deze accommodatie aan aan iedereen die naar Vir wil komen. Daarnaast werden we vooral geraakt door de geweldige gastheren en hun familie die discreet beschikbaar waren voor alle hulp die we nodig hadden en die met hun warmte en hartelijkheid onze vakantie in hun appartement verder hebben verrijkt.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Leverkusen,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2022
Een heel leuke vakantie, we voelden ons zeer comfortabel

We waren voor het eerst op Vir en hadden het geluk gasten te zijn van Janja en Željko. Niet alleen de accommodatie, maar ook de twee zijn in deze tijd hele geweldige dierbare vrienden geworden. Ze spaarden kosten noch moeite en brachten ons naar het ziekenhuis waar we hulp nodig hadden en brachten de halve nacht door in de ambulance om ons te helpen. Hartelijk dank daarvoor. De volgende dag wilden ze ons vergezellen naar de polikliniek. Gelukkig was dat niet nodig. Janja en Željko zijn geweldige gastheren. Het appartement is zeer schoon, groot en heeft alles wat u nodig heeft voor een geweldige vakantie. Het appartement is zeer modern en van alle gemakken voorzien. Elke slaapkamer heeft een badkamer met een douche, wat erg handig was met drie vrouwen. In elke kamer staat een airco die stil is en lekker koelt. De keuken is van alle gemakken voorzien en er zijn ook dingen die je zelden gebruikt maar niet extra hoeft te kopen. Zoals olie, meel of vaatwasmiddel. Op het grote terras met een grote tafel en comfortabele stoelen kunt u ontbijten of dineren. (We hadden alleen ontbijt en diner). Net als in de vorige recensie van Peter en Jana, die het appartement en de omgeving heel goed hebben beschreven, kunnen we alleen maar bevestigen. De prachtige zee is heel dichtbij en ook de andere dingen die je nodig hebt voor een leuke vakantie zijn heel dichtbij. U kunt direct op het terrein parkeren en naast de parkeerplaatsen is er een buitendouche waar u gebruik van kunt maken. Wij komen volgend jaar zeker terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Janja Medved Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch,
De advertentie Appartementen Crystal heeft 33806 keer bekeken sinds 15.06.2018.