Appartementen FilaVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 35 per nacht
Beschrijving van de woning

Fila appartementen gelegen op een rustig gedeelte van het eiland Vir in Lozice ideaal voor familie toerisme. Het eiland Vir is verbonden met een brug in de buurt van Zadar en diverse nationale parken. De appartementen zijn volledig ingericht, elk appartement heeft twee balkons en gratis parkeergelegenheid. Het gebouw is gelegen in een rustige omgeving met uitzicht op het eiland Pag en Velebit. Het strand ligt in een zanderige baai, die geschikt is voor alle leeftijden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling kan geschieden via banken of direct bij aankomst. Deposit uplaćaje het boeken van 30% van de totale kosten. Ideal aankomsttijd is tot 14: 00u, en vertrektijd is 11: 00u De toeristenbelasting is inbegrepen in de prijs.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 2 km
  • Treinstation: 25 km
  • Vliegveld: 250 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 2 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
Zand, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De huurprijs is inclusief een welkomstdrankje, gratis WiFi, parkeergelegenheid en belastingen. De werf is een groot terras en een grill die voor iedereen beschikbaar is.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Fila
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Tychy,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2019
Een goede rust

De appartementen zijn erg mooi, net als op de foto's. Zeer schoon en goed uitgerust. De gastheren zijn erg vriendelijk en behulpzaam.Een grote parkeerplaats bij het pand. Dicht bij zowel het rotsachtige als het prachtige zandstrand in de baai. Ik raad het iedereen aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
ZAGREB,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Fila, Juli 2016
super

De appartementen zijn zeer mooi, net als in de foto's. Zeer schoon, modern en goed uitgerust. De gastheren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Absoluut niet opdringerig, ze gaf ons veel informatie over wat te bezoeken en waar te gaan. Een grote parkeerplaats is ook in de buurt, niet helemaal met een mooie, zanderige baai. Het appartement is gemakkelijk bereikbaar, en allemaal binnen handbereik. Ik zou aanraden aan iedereen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
ZAGREB,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Fila, Augustus 2016
uitstekende accommodatie

Huis, appartement en de omgeving komen overeen met de advertentie weer te geven. Het huis is netjes en goed onderhouden en de service host is op een hoog niveau. Tijdens het verblijf ik voelde me zeer comfortabel en ik beveel een verblijf in het appartement waar ik me thuis voel.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Renata Filetić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Renata en ik woon in Zagreb. Huis op Vir van mijn zomer oase waar elke zomer met smaak terug te keren. Het huis bevat drie appartementen die te huur voor vele jaren en één waar mijn familie woont. Om al onze gasten danken u voor uw vertrouwen en kijk uit naar onze toekomst en we willen u van harte welkom.

De advertentie Appartementen Fila heeft 64933 keer bekeken sinds 30.04.2016.