Appartementen Happy PineappleVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 35 per nacht
Beschrijving van de woning

Nieuwe moderne appartementen op het eiland Vir zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een aangename en ontspannende vakantie. De appartementen bevinden zich op de eerste verdieping van een gezinswoning en hebben elk een apart groot terras evenals een volledig uitgeruste keuken, badkamer en slaapkamer en een parkeerplaats van 0-24 uur onder videobewaking voor de veiligheid van uw auto. De appartementen zijn gelegen in een rustig deel van het eiland zonder nachtlawaai en geschikt voor kinderen om te spelen omdat veel stranden een zandbodem hebben en in de meeste delen erg ondiep zijn en daardoor een ideale keuze zijn voor ouders met kinderen. In de omgeving zijn er diverse stranden, promenades en alle andere voorzieningen zoals winkels, bakkerijen, cafés, restaurants, apotheken, klinieken, kerken, postkantoor en busstation. Alle voorzieningen zijn op loopafstand en het is niet nodig om tijdens uw verblijf gebruik te maken van een auto. Alle appartementen zijn voorzien van wifi, airconditioning, ip-tv en wasmachine die bij de prijs zijn inbegrepen. Voor alle overige informatie en vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U kunt zowel contant betalen als op een bankrekening. Het voorschot wordt in overleg berekend. Bij reguliere prijzen als de accommodatie door een kleiner aantal personen wordt geboekt dan de maximale accommodatiecapaciteit van het appartement, wordt een korting voor de nacht gerealiseerd. Ook wordt er een korting gerealiseerd voor first-minute boekingen. Bij een verblijf van 1 of 2 dagen wordt de prijs verhoogd met 30% van de normale prijs. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. Gebruik van airconditioning is bij de prijs inbegrepen. Bijkomende kosten: 1. Kind zonder bed 5 euro per dag. 2. Babybedje 6 euro per dag. Aankomsttijd: na 14.00 uur Vertrektijd: tot 10.00 uur Kijk zeker eens op onze website waar u alle gedetailleerde informatie over uw verblijf bij ons kunt vinden.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt in overleg terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 900 m
  • Apotheek: 400 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 800 m
  • Haven: 300 m
  • Discotheek: 500 m
  • Casino: 1.8 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
We hebben de mogelijkheid om zelfgemaakte likeuren, jam, honing en kazen te proeven en te kopen. Het is mogelijk om een speedboot, jetski en een rit met de metro te maken. Wij bieden vervoer naar nabijgelegen nationale parken en vervoer van en naar Zemunik Airport. We zullen altijd graag andere inhoud en aanbiedingen aanbevelen en suggereren die u zouden kunnen interesseren en uw verblijf op het eiland mooier kunnen maken.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Happy Pineapple
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Žiar nad Hronom ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
Een prachtige plek voor een vakantie

Bedankt voor uw vakantie in het appartement Happy Pineapple. Zeer mooie omgeving en rust met een prachtig uitzicht. Aardige gastheren en meegaand. We kunnen het alleen maar aanbevelen. Wij wensen veel tevreden gasten We komen graag nog een keer terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Marija Jurina Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Frans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Wij heten u van harte welkom met de wens om bij ons alles te vinden wat u nodig heeft om uw verblijf zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. Ik zal altijd graag uw vragen, opmerkingen of meningen zo snel mogelijk beantwoorden. Maria

De advertentie Appartementen Happy Pineapple heeft 33631 keer bekeken sinds 09.05.2020.