Appartementen IrenaVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 41 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vir en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

De appartementen zijn gelegen op slechts 100m van het strand. Naast de appartementen op de begane grond, allemaal met uitzicht op zee. Er is ook gratis internet (wi-fi). AP 1/2 2, A1 - Begane grond; grootte 40qm, woonkamer met kitchenette en een slaapbank, slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer (douche), terras, 6qm. AP 3/2 2, A2, A3 (1), A4 (2de verdieping); grootte 40qm, woonkamer met kitchenette en een slaapbank, slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer (douche), balkon, 5qm. 1 AP / 3 2, A5 (2de verdieping); grootte 40qm, woonkamer met kitchenette en een slaapbank, slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, badkamer (douche), balkon, 5qm. Alle appartementen zijn voorzien van satelliet-tv en internet (wi-fi). Parkeren en grill in de achtertuin. Keuken: koffiezetapparaat, waterkoker, fornuis met oven, 4-pits kookplaat, koelkast. Het appartement A5, de keuken is geen oven en slechts 2 kookplaten. Opmerking: Alle appartementen zijn voorzien van verwarming en er is de mogelijkheid van een verblijf in de winter.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om een ​​reservering, een voorschot (30% van het totaal) te bevestigen. De rest wordt betaald ter plaatse. Inchecken: vanaf 14.00 uur. Check-out: tot 10:00. Aankomst en vertrek in juli en augustus zijn mogelijk op zaterdag en zondag. in andere maanden elke dag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 100 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Irena
Irena Barišić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Duits,
De advertentie Appartementen Irena heeft 15557 keer bekeken sinds 12.10.2014.