Appartementen PtičekVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 30 per nacht
Beschrijving van de woning

Op het eiland in het weekendhuis bevinden zich drie gemeubileerde appartementen in het centrum van Vir. Het eiland Vir is een rustig eiland met prachtige kleuren en geuren van Dalmatië. Het heeft een groot kiezelstrand, een strand dat zanderig wordt als je de zee ingaat. Om deze reden is het een favoriete keuze van ouders met kinderen omdat het een ondiepe zee is die na 100 meter dieper wordt. Bezoekers hebben een gegarandeerde parkeerplaats in de tuin van het huis en elke aankoop, naar het restaurant, naar het strand of naar het centrum kan te voet worden gedaan zonder de auto te starten. Kraanwater is drinkbaar. Alle basisvoorzieningen bevinden zich binnen een straal van 500 meter, waaronder restaurants, bakker, strand en boulevard langs het strand, pinautomaat, winkels, apotheken, nachtvoorzieningen. Neem voor alle informatie en hulp gerust contact met ons op aangezien er tijdens de huurperiode altijd iemand in het huis aanwezig is. Wij helpen u graag verder.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De ideale aankomsttijd voor gasten is tussen 12.00 en 13.00 uur. Afspraken zijn natuurlijk mogelijk als er aanleg is om hetzelfde te bereiken. Het is mogelijk om zowel in kuna's als in vreemde valuta (euro) te betalen. Verblijfsbelasting per gast wordt NIET extra in rekening gebracht.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Beste gasten, u bent van harte welkom in ons huishouden en in deze ongewone omstandigheden. Reis alstublieft gewetensvol. Wij hebben ons annuleringsbeleid aangepast aan de situatie en u kunt 10 dagen voor de geboekte aankomstdatum annuleren met 100% restitutie van het voorschot. Als u de afspraak binnen 10 dagen voor aankomst annuleert, houden wij het voorschot volledig in. Deze annuleringsvoorwaarden zijn geldig tot het einde van de pandemie wordt afgekondigd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 20 m
  • winkel: 40 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Busstation: 1 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Bij aankomst gaat de eigenaar met een gast door een gehuurd appartement. Ook kan de eigenaar indien nodig door het centrum van Vir wandelen en de gast kennis laten maken met het aanbod en het eiland. We bieden aan om op alle mogelijke manieren te helpen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ptiček
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Marija Ptiček Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste bezoekers van het appartement. hr, De familie Ptiček bezit een huis aan de centrale Adriatische Zee op het eiland Vir. Ik ben beschikbaar voor vragen en verzoeken en neem gerust contact met ons op, wij zullen ons best doen om u de accommodatiefaciliteiten in detail aan te bieden en te presenteren. Hallo :-)