Vakantiehuis HoneyVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

De appartementen zijn gelegen in een rustiger deel van het eiland. App 2 2 bevindt zich op de eerste verdieping, heeft gedeeltelijk zeezicht en een groot terras. App 4 2 bevindt zich op de begane grond en heeft een groot terras. Er zijn 2-3 parkeerplaatsen voorzien. Het is geschikt voor gezinnen met kinderen vanwege de omheinde tuin en de nabijheid van het strand (200 meter van het appartement).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het regelen en boeken van appartementen vragen wij een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag. Zodra het geld zichtbaar is op onze rekening, bevestigen wij uw reservering. De rest van het bedrag wordt contant betaald bij het ophalen van de sleutels. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. De ideale aankomsttijd is na 14.00 uur en de ideale tijd om het appartement te verlaten is tot 10.00 uur (of in overleg met de eigenaar). Als er schade is opgetreden in het appartement, meld dit dan. Voordat we het appartement verlaten, zullen we het zelf inspecteren om te zien of er schade is. Mocht er schade zijn, dan brengen wij deze bij u in rekening. Airconditioning wordt alleen extra in rekening gebracht als u het appartement verlaat en het de hele dag aan laat staan.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
100% restitutie als u 60 of meer dagen voor uw geplande aankomst annuleert. 50% restitutie bij annulering binnen 60 tot 30 dagen voor aankomst. Bij annulering binnen 30 dagen is er geen restitutie. Het voorschot kan in overleg tussen de partij en de appartementseigenaar worden aangehouden en voor een andere termijn worden aangewend.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 1.8 km
  • winkel: 1.8 km
  • Restaurant: 1.8 km
  • Dokter: 1.8 km
  • Apotheek: 1.8 km
  • Bank: 1.8 km
  • Postkantoor: 1.8 km
  • Busstation: 1.8 km
  • Sportactiviteiten: 1.5 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief gebruik van airconditioning, toeristenbelasting, wifi. Gasten kunnen gebruikmaken van de buitengrill.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Honey
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Tychy,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Geweldig appartement

Het appartement is perfect voor ons. Schoon, prettig, contact met de eigenaar zeer goed. Ik raad het van harte aan :)

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Senec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2021
Zomer

Zeer mooie accommodatie, overal schoon, alles werkt. Het terras is geopend voor ontbijt en diner. Ideaal voor een gezin van drie. En de gastheren zijn aardig en behulpzaam en meegaand. We waren twee gezinnen met kinderen en we hebben ervan genoten. wij danken u Miroslav en de familie

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Warszawa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Vakantiehuis Honey, Augustus 2018
Sterk aangeraden

Appartement was ruim en zeer schoon. Perfect uitgerust - in de keuken vindt u alles wat u nodig heeft om een ​​diner te bereiden, zijn muskietennetten in de ramen en de geleverde handdoeken zijn in verschillende kleuren (dit vond ik het leukst), niet meer raden welke van de 4 witte handdoeken in de mijne . Er zijn slechts 2 appartementen in het huis en de eigenaar (zeer behulpzaam en vriendelijk) is op het terrein, dus je voelt je niet als een no-name cash provider, maar als een verwachte gast. Huis gelegen in niet-drukke, rustige deel van Vir, geen disco's, supermarkten of restaurants in de omgeving.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Petra Ivančić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Gegroet! Mijn naam is Petra en ik ben de dochter van een eigenaar van een appartement. U zult met mij communiceren over de regelingen, betalingen en na aankomst in het appartement als er onduidelijkheden zijn tijdens uw verblijf. Welkom :)

De advertentie Vakantiehuis Honey heeft 37834 keer bekeken sinds 13.02.2017.