Vakantiehuis ValVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vir en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Half vrijstaande woning bestaande uit begane grond en eerste verdieping. Er is ook een eigen parkeerplaats (voor 2 auto's) en een verharde tuin. De woning is 20 jaar geleden gebouwd en vorig jaar gedeeltelijk gerenoveerd. De begane grond bestaat uit een keuken met eethoek, woonkamer, badkamer en terras (verborgen voor direct zonlicht en omgeven door groen). De verdieping is via een buitentrap verbonden met de begane grond. De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers, een balkon, een klein toilet met douche en een afgesloten hal. De eerste kamer is uitgerust met antiek meubilair uit het familieerfgoed gecombineerd met moderne nieuwe stukken. De tweede kamer is uitgerust met eenvoudige moderne witte meubels. Het huis is ruim en biedt alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en ontspannen verblijf. BELANGRIJK: * Kraanwater is niet alleen veilig om te drinken

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
INCHECKEN ALLEEN OP ZATERDAG VANAF 16:00 uur. UITCHECKEN tot 11:00 elke dag. Betaling van het totaalbedrag via de bank uiterlijk 5 dagen voor aankomst. Bevestiging van de reservering wordt gemaakt door betaling van 50EUR op de rekening.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annuleringen zijn mogelijk tot 10 dagen voor de incheckdatum wanneer restitutie mogelijk is.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • winkel: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Apotheek: 4 km
  • Vliegveld: 35 km
  • Nationaal Park: 65 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Val
Nikolina i Luka Spajic Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Vakantiehuis Val heeft 5152 keer bekeken sinds 10.05.2022.