Appartementen Luce i Nino Vodice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Luce en Nino zijn gevestigd in een gezinswoning in het oude centrum van Vodice. De appartementen liggen op slechts vijf minuten lopen van het kiezelzandstrand, op een minuut van cafés, winkels, een bakker en het park, en op 2 minuten van de waterkant en alle zomerevenementen. Beide appartementen zijn modern ingericht, beschikken over airconditioning, tv en Wi-Fi, deze zijn inbegrepen in de prijs van een overnachting. Appartement Luce, 35m2, op de begane grond van het huis, heeft een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed, een grote open woonkamer verbonden met de keuken en een badkamer. Appartement Nino, 30m2, is een studio-appartement voor twee personen - het bevindt zich op de eerste verdieping van het huis en bestaat uit een woonkamer met open keuken en een badkamer. Het slaapgedeelte wordt visueel gescheiden door een balie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Gasten kunnen inchecken na 14.00 uur en uitchecken tot 10.00 uur. Bij het reserveren wordt een voorschot ter hoogte van 1 overnachting betaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 40 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 600 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 1.2 km
  • Busstation: 700 m
  • Treinstation: 15 km
  • Vliegveld: 55 km
  • Haven: 400 m
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 400 m
  • Casino: 400 m
  • Nationaal Park: 25 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Roken is mogelijk op het dakterras.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Luce i Nino
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Cerna,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2021
De mooiste zomervakantie

Wij waren er in 2021 en we komen terug, ik hoop volgend jaar. Voor mij is Vodice na alle plaatsen de mooiste plek voor een gezinsvakantie. Er is allerlei entertainment beschikbaar voor u en uw kinderen. Zeer mooie stranden, zoveel keuzes als je wilt. We vonden het appartement vooral leuk vanwege de locatie. Zeer dicht bij het strand en het centrum en voor een avondwandeling was het ideaal voor ons. Wat de uitrusting betreft, was ik het meest tevreden over de wasmachine. Dit betekent veel voor ons als we aan het inpakken zijn voor een reis, omdat het de hoeveelheid mee te nemen goederen vermindert. Mooi, schoon en netjes. Zo’n prachtige ontvangst en afscheid hebben we in deze twee jaar, na 2021, niet meegemaakt. Het is echt zeldzaam geworden om zulke goede gastheren te hebben. Ik kom terug!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Cerna,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2023
De beste zomervakantie in je leven!

Mevrouw Melita en de heer Željko hebben het voor ons mogelijk gemaakt om het prachtige Vodice ten volle te ervaren! Onbeschrijfelijk aanspreekbare en goede mensen die, zelfs tijdens de korte ziekte van hun gasten, hun best deden om alles perfect te maken! Perfectie zelf begint met communicatie die heel gemakkelijk is, en gaat verder met een heel bijzonder appartement dat ECHT op 5 minuten van alles ligt! Midden in het centrum en toch rustig genoeg zodat je van elk moment kunt genieten als je stilte wilt. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt en meer! Van de ruimtelijkheid zelf, die ruim voldoende is voor 2 personen en zonder problemen plaats biedt aan 4 personen, tot alle mogelijke apparaten die in je opkomen om te koken, kleding te wassen, te drogen. De appartementen zijn tevens ingericht met een prachtig terras bovenaan met uitzicht op het prachtige Vodice, dat voor iedereen toegankelijk is. Gezien het feit dat we voor de eerste keer naar Vodice kwamen en er helemaal verliefd op zijn geworden, weten we maar één ding zeker... 10 dagen was te kort en we komen zo snel mogelijk terug en nergens anders dan bij de familie Košković !

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Melita Košković Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik huur een paar seizoenen. Hoewel ik niet altijd aanwezig ben tijdens mijn verblijf, ben ik beschikbaar voor al uw wensen en vragen. Welkom!

De advertentie Appartementen Luce i Nino heeft 32286 keer bekeken sinds 02.04.2017.