Appartementen MaritaVodice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Marita bevinden zich op de 1e verdieping van een gezinswoning in een rustige straat (Stablinac XI), Vodice. Ze bevinden zich in de buurt van de kiezelstranden Imperial en Olympia Hangar met natuurlijke schaduw en tal van sport-, recreatie- en entertainmentfaciliteiten, op ongeveer 10 minuten lopen (ongeveer 700 meter). De eerste winkel is in 5 minuten te bereiken en het centrum van Vodice in 20 minuten langs de promenade aan zee. Gasten zijn voorzien van gratis Wi-Fi en een parkeerplaats in de eigen tuin. STUDIO APPARTEMENT voor 2 personen - prijs per nacht van € 35 tot € 50 APPARTEMENT 2+1 - prijs per nacht van € 40 tot € 60 De prijs per nacht is inclusief alle kosten. Minimaal 7 nachten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Alle kosten zijn bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Voor het reserveren van een afspraak is een aanbetaling ter hoogte van één overnachting vereist. Door betaling van het voorschot is de verblijfsdatum gereserveerd. Het saldo tot de volledige prijs van de accommodatie wordt betaald op de eerste dag van aankomst. Aankomst in het appartement is vanaf 14.00 uur en vertrek is tot 10.00 uur, of op afspraak met de gastheer.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering van de reservering binnen 30 dagen na de gereserveerde datum, betalen wij 100% van het voorschot terug.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Centrum: 1.1 km
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 1 km
  • Dokter: 1.1 km
  • Apotheek: 1.2 km
  • Bank: 1.1 km
  • Postkantoor: 1.2 km
  • Tankstation: 500 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Marita
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Juli 2023
Loven

Een pluim voor de eigenaar voor een prachtig appartement, studio 2+0. Zoals het op de foto is, is het ook in het echt. schone, nette, rustige plek. alles dichtbij voor bevoorrading. Strand minder dan 10 minuten. De heer Vugrinec is meegaand, voor conversatie, instructies. Geweldige eigenaren, ik raad ze iedereen aan die rust wil tijdens hun vakantie. Kom, je zult niet fout gaan. Ik heb in allerlei accommodaties gezeten, maar hier is het prachtig.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Feedback

Geachte mevrouw Snjezana, bedankt voor uw reactie. We zijn blij dat u onze gasten was.

Marijan Vugrinec
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Geachte gasten, u wordt in de appartementen verwelkomd door vriendelijke, toegankelijke en onopvallende gastheren die de privacy van de gast respecteren. Voor het boeken van afspraken en aanvullende informatie kunt u vol vertrouwen contact met ons opnemen. Contacten: 091/6187-175 (Marijan) en 091/959-0268 (Tanja) Wij verheugen ons op uw komst!

De advertentie Appartementen Marita heeft 5120 keer bekeken sinds 20.06.2023.