Appartementen OleanderVodice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte en moderne appartementen in Vodice, gelegen naast de zee. De inrichting is gelegen in het oostelijke deel van de stad aan de Hotel Imperial en Olympia. Elk appartement heeft een balkon met uitzicht op zee en een mooie tuin.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wanneer reserveren is verplicht om 30% vooruit te betalen en de rest van de betaling bij aankomst. Vertrek vanaf de appartementen is tot 10 uur, en de komst van 13 uur. Huisdieren zijn toegestaan ​​met voorafgaande kennisgeving en overleg met een toeslag van 5 € per persoon / dag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 500 m
  • Haven: 400 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 500 m
  • Casino: 500 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
De gasten worden verwelkomd met een welkomstdrankje en bieden onze binnenlandse productie, het proeven van olijfolie en likeuren. Gebruik de grill.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Oleander
Opmerkingen
Erg goed 4/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
ADZAMOVCI,
Tevreden (2/5) Verbleven in Studio, Juli 2022
Ontevreden gast

Onvriendelijke gastheren, vergeet het welkomstdrankje als je lokale gasten bent, laat staan dat je lokale producten proeft. Ook is het een probleem als je vroeg aankomt, niet met de bedoeling het appartement binnen te gaan, maar alleen om je auto op een vrije plek te parkeren. . U bent verplicht om het saldo van de huur van het appartement direct bij binnenkomst in het appartement te betalen, ook al bent u nog niet gesetteld, ook al is 30% betaald, alsof de rest niet wordt betaald. Irritant is ook dat je direct na het betreden van het appartement wordt gewaarschuwd om de afwas te doen als je het appartement verlaat. Als het gaat om de keuken en kookgerei, vergeet koken dan maar, want er ontbreekt veel. De bereidingspan is zo klein dat we genoodzaakt waren een nieuwe grote pan te kopen als we van plan waren om voedsel te bereiden. Daarnaast ontbreken het meest voorkomende fornuis, een zeef voor deeg en een dienblad zodat je koffie en drankjes mee naar het terras kunt nemen in plaats van ze in je handen te dragen. De container voor het wassen van groenten ontbreekt, om nog maar te zwijgen van het feit dat je één theedoek krijgt voor een verblijf van 10 dagen. Vergeet papieren handdoeken, die bestaan niet, dus die moet je kopen evenals vuilniszakken want je krijgt er maar één voor 10 dagen. In de badkamer is er geen luchtverfrisser voor de schaal, evenals voor de badkamer zelf, die niet is gedesinfecteerd, evenals andere ruimtes in het appartement, die uit veel dingen kunnen worden afgeleid. De handdoeken zijn niet voor gebruik omdat ze ruw zijn en niet zijn verzacht. Ik benadruk vooral dat ik de naam van de gastheer niet ken, ook al heb ik mezelf aan de gastheer voorgesteld toen ik de gastvrouw ontmoette, die niet eens een manier vond om afscheid te nemen op weg naar buiten. Ik zou dit appartement niet aanbevelen aan mijn vrienden.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2019
lof

Zeer vriendelijke gastheren, onopvallend en vriendelijk. De locatie en locatie zijn geweldig, ik raad het zeker aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
.

Bedankt en ik ben blij dat je tevreden was! groeten

Mirjana Fržop Aanbieder vanaf 2013
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Oleander heeft 56118 keer bekeken sinds 28.01.2016.