Appartement SilvijaVrgada - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement Silvija bevindt zich op de eerste verdieping van een gezinswoning in de baai van Luka, vlakbij de aanlegsteiger. Het appartement is comfortabel met een grote woonkamer en terras, vier slaapkamers en twee badkamers. Andere voorzieningen restaurants, winkels, cafés, pizzeria's, stranden zijn ook vlakbij gelegen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aanbetaling is 30% van het reserveringsbedrag op de bankrekening van de appartementeigenaar, de rest wordt betaald bij aankomst. Bij reserveringen langer dan 14 dagen geven wij korting. De aankomsttijd in het appartement is na 14.00 uur en vertrek uit het appartement is tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 80 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 5 km
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 35 km
  • Haven: 7 km
  • Sportactiviteiten: 5 km
  • Discotheek: 5 km
  • Casino: 5 km
  • Nationaal Park: 10 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Bij aankomst bieden wij alle gasten een welkomstdrankje, likeuren gemaakt van autochtone planten van het eiland Vrgada en zelfgemaakte lekkernijen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Silvija
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Otočec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+2, Juli 2023
Een heerlijke vakantie

We zijn net terug uit Vrgada en het was geweldig! Het appartement is schoon, zeer ruim, hoewel de uitrusting niet de nieuwste is. De keuken is voorzien van airconditioning en goed gevuld, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een groot terras. Ondanks het feit dat het niet direct aan zee ligt, is de locatie uitstekend, aangezien de zee op slechts 50 meter afstand ligt, en de meer bekende stranden op een aangename 5 tot 10 minuten lopen liggen, en de winkel op slechts 100 meter afstand, en er is een prachtig restaurant naast het appartement. We reisden met kinderen van 6 tot 11 jaar en dat was geweldig omdat het eiland autovrij is en ze onbezorgd konden rondlopen. De eigenaren van het appartement wonen op de benedenverdieping en bieden volledige privacy en zijn extra vriendelijk. We komen zeker naar Vrgada!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Imola,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Silvija, Augustus 2018
Geweldig huis, geweldig

We verbleven 15 dagen in augustus, Huis, groot en comfortabel, super gastvrije hospita,

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
ljubljana,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Silvija, Juli 2017
lof

zeer lovenswaardig, zeer mooi, bijna nieuw appartement, ruim, voor 8 personen, grote keuken en woonkamer, alle kamers met alle benodigde apparatuur (keuken: genoeg bestek, handdoeken, magnetron, fatsoenlijke koelkast, airconditioning. Slaapkamers: voldoende grote kasten, comfortabele bedden, een ventilator voor de koeling. Badkamer: wasmachine, haardroger. Het appartement heeft een groot terras, een mooie locatie in het midden van het dorp, dicht bij de twee grote stranden op het eiland. De eigenaren zijn erg vriendelijk en echt proberen om de gasten genieten van hun dopustovanju. Grote mededeling, bij aankomst welkom was op ons te wachten op het vertrek kregen we een geschenk. Ondanks het feit dat we hebben een 4-leden familie suite is in principe maximaal 8 personen, waren we blij met appartement en plaatste de prijs in rekening gebracht per persoon. Island Vrgada erg leuk gezellig, rustig, heeft een kleine supermarkt met benodigdheden en ongeveer 4 bars (drank, pizza), en 2 restaurants. We waren blij de lokale bevolking werkt echt als een gemeenschap, die probeert om toeristen gelukkig te maken. Niet één slechte ervaring bijvoorbeeld. in een restaurant of winkel, allemaal erg vriendelijk. Natuurlijk moet ik niet hun rode zandstranden, mooie ochtend en 's avonds vergeten. Zeker Ik zou aanraden aan iedereen die op zoek zijn naar een rustige vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Silvija Rastić-Zurak Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Silvija heeft 31465 keer bekeken sinds 31.05.2017.